Magyarországon is elérhetővé vált a Revolutnál az Apple Pay!

Jah, nálam is ugyan ez. Küldtem hibajegyet.

Igen, küldtem hibajegyet :+1:

@dokk, @alali: mármint a Revolutnál nyitottatok ticketet, vagy az Apple-nél? a Revolut tud a hibáról, sablon válaszként tolják ugyanazt például Twitteren, ha a hibát megemlíti valaki.

Én Apple felé jeleztem.

nekik szerintem hiába, a Revolutnál van a labda, az ő frissítésükkel ment el az app.

Jaja, közben rájöttem én is. Nekem csak az a fura, hogy tökéletesen ment minden bétával, tegnapra meg összefosta magát. Nem telepítettem semmit, gépen se volt, stb. Mindegy, majd javítják.

Apple felé jeleztem…

uj betàval se megy :-((

Nincs mit tenni, várni kell amíg javítják.

Revolut Béta

Facebook csoportban a következőt találtam:

  1. Töltsem le a TestFlight alkalmazást (ez egy alkalmazás béta tesztelő)
  2. A linkre kattintva pedig aktiváld a revolut 6.1 béta profilt http://apple.co/2JOJDmH
3 kedvelés

Köszi, nekem is működött így… :smiley:

1 kedvelés

Nekem nincs Revolut-om, de így akkor 90 napig biztos menni fog. Mondjuk sztem egy idő múlva elfogynak majd a TestFlight helyek, szal nem lehet majd ezt sem telepíteni.

Én egy időben voltam Revolut tesztelő, csak aztán már nem tudom mi miatt, de kiszálltam belőle. Mindegy, nekem megy, bár az is igaz, hogy 2. telefonomra is felraktam amin 12.3 fut, azon nincs baj.

1 kedvelés

Nálam is működik így, köszönöm!

1 kedvelés

Köszi, működik :+1:

1 kedvelés

köszönöm szifon admin! három
napja probalkozom ès most siker !!! ez a beta revolut mükszik!!!

1 kedvelés

Köszi a cikket. Ma 2. napja használom! Legfrissebb iOS ami official kint van és nem beta, meg persze legfrissebb Revolut app. Minden hibátlanul működik! ApplePay is úgy megy ahogy kell neki, és az app is teljesen jó. Az app mint pénzügyi szolgáltatás pedig zseniális! Ha szabad saját hasznomra (is) a segítségem felajánlani és is tudok küldeni meghívót, hogy ingyenes legyen a basic kártya postázása. jgftrf(kukac)gmail(pont)com címre ha írsz válaszol küldök meghívót.

Most lehet én nem olvastam eleget, de vki meg tudja mondani, azt az ígért pár ezer forintot milyen metódusok után kapja meg a meghívott és aki meghívta? Csak mert használom egy ideje, igaz a fizikai kártyát csak ma először, de az említett összeg sehol, vagy az csak csali? Nem kenyérre kell (zöldteára :grinning: ) csak mérgesít hogy már egy angol (azt hiszem) bank is csak kamuzna? Mert egy hazai noname-tól még meg sem kérdezném, mert nem csodálkoznék semmin igazán.

le volt írva az adott akció esetén, hogy milyen esetben és mekkora összeget írnak jóvá, és mikor.

Az jó azt a haverom olvasta és persze nem emléxik már, de azt hittem ez kb egyformán megy ezeknél az akcióknál