Magyarországon is elérhetővé vált a Revolutnál az Apple Pay!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/07/16/hazankban-is-elerhetove-valt-a-revolutnal-az-apple-pay/

Pár héttel ezelőtt még korai volt az öröm, néhány oldal rögtön megírta, hogy itthon is elérhetővé vált az Apple Pay, de sajnos hivatalosan a Revolut nem támogatta hazánkat. Így végül sokaknak a Revolut le is tiltotta az aktiválását. Immáron a Revolut 6-os verzió frissítésével egyetemben hazánkban is szép lassan aktiválódnak a kártyák probléma nélkül. Kis…

Na végre!! Ideje volt. Nagyon tetszik az app -juk, a Simple nem annyi mindent mutat… így most már remek lesz! Köszi a hírt!! :slight_smile:

2 Likes

Van havidíj és ha igen akkor mennyi a Revolut-nál?

Az alapcsomag teljesen ingyenes

“Ezután a Revolut kedvezményes váltásával az adott ország pénznemébe rakhatjuk ezt az összeget, majd használhatjuk kint a kártyánkat külön költség és újabb átváltás nélkül!”

Ez azt jelenti, hogy ha Revolut kártyával fizetek, akkor automatikusan arról a Revolut számláról veszi le a pénzt, amilyen pénznemmel fizetek?

Először arról próbálja meg, igen. Azonban ha nem sikerül akkor megpróbálja az egyéb zsebekről. Ha az sem sikerül, akkor a fizetés sikertelen lesz.

Bizonyos szintig (gondolok itt most elsőkörben a készpénzfelvétre) ingyenes nagyjából minden. Első körben a kártya szállításáért szükséges fizetni, melyet Revolutos ismerősöd meghívó linkjével elkerülhetsz.
Amennyiben nem rendelkezel vele, úgy privátban dobhatok egyet. (Új fórum felhasználóként nem enged linket beágyazni számomra.)

1 Like

Hurrrrááá, :star_struck:
Röhögjetek ki, de tegnap az volt az érzésem, hogy ma fog elindulni, de nem mertem leírni. Tegnap ugyanis egyrészt változott az Apple Wallet reakciója, ha nem támogatott kártyát akartam hozzáadni (erről írtam is bejegyzést tegnap) másrészt volt egy a szokásos sablonoktól egy hangyányit eltérő Twitter válasz a Revolut részéről, harmadrészt mostanában járt le kb. Hollandiában az ING feltételezett 1 hónapos kizárólagossága. Egyébként ma a Hollandoknál is elindult, tehát, ahogy azt vártam és írtam korábban összevártak minket.
A lényeg a 3 magyar bankon kívül a többiek a középkorban rekedtek…

Hurrá, akkor lehet végre itthoni a lakcím…

Végre, nem kell sunnyognom. Haza is jövök franciaországból!:grinning:

Ha érdekel valakit, szívesen küldök ref linket a regisztrációhoz. Csak írj mailcímet, és küldöm!

A témához:
Nekem szerencsére egyből sikerült aktiválni. És bár tegnap este frissítettem a Revolut app-ot is, de ha nem frissíted, úgyis aktiválnia kell a kártyát.
Kérdés:
Mit kell beírni a képen látható névhez? (alapból azt írta be, hogy “Saját”) A kártyán szereplő nevet vagy bármi mást, pl. olyat, ami alapján be tudom azonosítani? (A kártya hozzáadása után nem látom sehol azt, amit beírtam oda.)

Ha nem virtuális kártya, szerintem a kártyán szereplő nevet.

1 Like

Ha a Revolut appból a hozzáadás a Wallaethez lehetőséget választod ez fel sem merül, megcsinált mindent magától olyan gyorsan, hogy nem is vettem észre, hogy mivel töltötte ki a név mezőt, pedig a virtuális kártyát is hozzáadtam amin elve nincs is felírva a név.

Nekem a revolut app-on belül nincs wallet-hoz adás. A walletbol siman ment a hozzáadás. Sot most hogy benne van a kartya igy sincs “elérhető azApple walletben” szöveg.

Nekem miután hozzáadtam az appból szinten nincs olyan mint pl az OTP app esetén, hogy elérhető a Walletben. Szerintem ezt a Revolut így akarta.

Minden appban “kikerül” a Hozzáadás a wallethez gomb amint az összes eszközön hozzá lett adva az adott kártya. :slight_smile: N26ban is így van pl. Ezáltal valószínűleg egy Apple standard a kibocsájtó részére, elvégre nem túl okos dolog ott hagyni egy gombot ami semmit sem csinál.

Van valakinek tapasztalat, hogy a Wallethez hozzáadott kártyával való fizetést ugyanúgy engedi vagy korlátozza a Revolut appban a kártyához kapcsolódó biztonsági beállítások (pl. érintéses fizetés ki/be kapcsolása). Majdnem biztos vagyok benne, hogy igen a válasz csak mivel most nem tudom kipróbálni érdekel valaki konkrét tapasztalata.

Az OTP-nél ezt úgy oldották meg, hogy amíg nincs hozzáadva addig gomb, utána státusz felirat, hogy hozzá van adva.

Na, eltávolítottam a korábban Wallet-en keresztül hozzáadott kártyát, és a Revolut app-ból adtam hozzá.
Nekem kellett rányomnom a Next-re, így láttam, hogy a kártyán szereplő nevet írta be automatikusan a “Name” mezőbe.
Ez az információ még esetleg jól jöhet másnak is. :v:

A virtuális kártya esetében is?