Májusig a magyar utakon is képeket gyűjt az Apple a Térképek alkalmazáshoz

Eredetileg itt jelent meg: Májusig a magyar utakon is képeket gyűjt az Apple a Térképek alkalmazáshoz - Szifon.com

Sok olyan dolog van, amelyet az Apple nem köt direkt módon az orrunkra, azonban a kulisszák mögött komoly fejlesztések zajlanak. Így van ez az Apple Maps esetében is, melyet a cég folyamatos adatgyűjtéssel igyekszik még jobbá tenni. Azt hihetnénk, kis hazánk a mérete miatt kiesik az Apple fókuszából, de Cupertinóban mindenki számít. Aki a fenti…

1 kedvelés

Tuti megállítanám az autót és fotózkodnék vele, nem csak messziről fotóznám. :heart_eyes: :joy: Mondjuk még a Google autójához se volt soha szerencsém, pedig az gondolom gyakrabban jár… :woman_shrugging:

Ezek szerint akkor ősszel akár mi is megkaphatjuk az új részletes és bejárt térképet. Szuper :blush:

Nekem két évvel ezelőtt Eindhovenben volt szerencsém a Google “zsákos” emberéhez. Úgy fényképezhettem, hogy nem látszott az arca, szelfit nem lehetett készíteni vele. Szegény srác, ahogy jött az utcán, az emberek folyamatosan bombázták különféle kérdésekkel. Becsületére legyen szólva, mindenkinek válaszolt, aztán udvariasan tovább állt. :slight_smile:

2 kedvelés

Szegény tényleg, én is odamentem volna hozzá, ez azért kemény meló!

A magyar úthálózat több 10.000 km. Drukkolok nekik hogy 2 hónap alatt felmérjék.

Nem képeket kéne gyűjteni, hanem azt a fosogány TomTom térképet lecserélni egy használhatóbbra. Több, mint 13 éve lakunk itt, s még mindig nem tudták átnevezni az utcát, pedig azóta ugyanaz a neve. A bejelentést vagy nem olvassák, vagy leszarják. Olyan utcákat mutat a térkép, ahol nincs is utca.

Nem csak képet gyűjt, hanem térképeznek is. Ha bejárják itthon, a Tomtom megy a levesbe,

Hát ha legalább google szintre jutnának vele az nagy ugrás lenne, főleg ha be lehetne állítani, a földutak kerülését valahogyan.

Már 2-3 éve én is csak az Apple Térképet használom navigálásra és meg vagyok nagyon elégedve vele. London amúgy már elég szépen fel van térképezve az Apple részéről.

Na jó de hol vannak ott magyar utak? :crazy_face: Földutak meg egyáltalán nincsenek gondolom. :slightly_smiling_face:


17. kerület, Egészségház utca - Ferihegyi út sarka

1 kedvelés

3 kedvelés

Pont tegnap futottunk össze 20. kerületben ezzel a Müncheni autóval :wink:

Íme, amikor civil autó :smiley:

Szeged, Novotel parkoló, 03.16

Én ma láttam négy ilyen autót Pécsen, egymás mögött haladva, letakart felszereléssel. Sajnos fotózni nem volt időm, de eléggé meglepődtem.