Már a Visa kártyák is hozzáadhatók az Apple Pay-hez az OTP-nél

Eredetileg itt jelent meg: Már a Visa kártyák is hozzáadhatók az Apple Pay-hez az OTP-nél - Szifon.com

Amikor 2019 májusában végre hazánkban is elindult az Apple Pay, és az OTP elsőként vezette be a szolgáltatást az ügyfelei számára, akkor még csak a MasterCard és Maestro kártyákkal rendelkezők tudták azokat hozzáadni a Tárcához, és használni a telefonjukkal vagy Apple Watch-ukkal az érintéses fizetéshez. Ez végül bő két évig nem is változott, noha más bankoknál…

UniCredit-nél bezzeg nincs ilyen megkülönböztetés, se MasterCard se Visa kártyát nem adhatsz hozzá.
Mivel még mindig nincs Apple Pay.
Ami full érthetetlen, mivel a bolgár UniCredit-nél már 2éve van, csak Magyarországon nem…
Magyarországon kb csak náluk nincs… #frustrate

Használj CURVE-t és egyből hozzá adhatod az UniCredit kártyádat az Apple PAY-hez.

Na igen kb minden kártyát hozzáadhat ami a nevén van. Nálam pont az volt a gondjuk, hogy a párom nevén lévő kártyák voltak az én Curve kártyám alá rendelve. Igaz kb egy év után hozták ezt föl probléma gyanánt, majd miután nem tudtam velük az ügyben zöld ágra vergődni, dobtam a Curve-t a rugalmatlanságuk miatt.

nem lett volna egyszerűbb akkor a párod nevével használni egy Curve-fiókot?

De igen ha egy éven keresztül nem lett volna nekik jó ahogy volt, majd ezen kezdtek bohóckodni és a kérdésemre, hogy ha eddig nem volt probléma most mitől is lett hirtelen, nem adtak érdemi választ, csak hivatkoztak a szabályokra, mire én meg arra akkor miért is teszik lehetővé az appban hogy másik néven futó kártyát tudok alá regisztrálni, megint nem adtak igazán választ. Erre én elvből nem engedve az igazamból dobtam az egészet inkább. Elvagyok nélkülük is mivel már mindent tud az ApplePay is.
Ja és az egész ott robbant ki, hogy kértem limit emelést mert kevésnek bizonyult ők meg ezzel megtagadták, hát erre én hogy bevehetik :slightly_smiling_face: Arról nem is beszélve, hogy black-ben voltam nem is a free-ben végig.

tehát itt te voltál a hülye.

Ha te mondod biztosan, igaz az senkinek nem mérvadó, viszont a helyedben elgondolkodnék egy dislexia vizsgálaton, ha nem vágod a lényeget.

vágom, bebuktál egy dologgal amit addig lehetett. aztán kiderült hogy egyébként nem lehet. ha nem lehet akkor kell csinálni a másik usernek egy külön accountot és lehet tovább használni tovább a szolgáltatást. te ehelyett sértődött hülye gyerekként viselkedtél. meg persze közben már nincs is szükséged a szolgáltatásra, de azért levágtál egy hisztit. vágom én.

Szó nem esett sértődésről, simán mikor azt közölték feltettem a kérdést akkor miért is lehetséges az applikációjukban ezt bármikor megcsinálni, amennyiben tilos és erre nem adtak semmi magyarázatot. Erre én megszüntettem a Corve előfizetésemet és mint írtam már nem is volt rá szükségem, ezért nem is lett másik. Főként mert a Revolutra bármikor áthúzok annyit amennyi kell (nem APay képes kártyáról) és semmi költsége nincsen, mert kártyás vásárlásnak minősül. Így okafogyottá vált a Curve számomra teljesen. Ez volt az a marha nagy “hiszti” ha ettől boldogabb vagy. (bibliai értelemben) :smiley: