Már lehet tudni, hogy mikor vásárolhatod meg az iPhone 13-at

Eredetileg itt jelent meg: Már lehet tudni, hogy mikor vásárolhatod meg az iPhone 13-at - Szifon.com

Egyrészt kínai viszonteladói információkból tudjuk a megfelelő dátumokat, másrészt pedig a Front Page Tech is lehozta saját forrásokra hivatkozva, hogy mikortól előrendelhető az iPhone 13 és hogy mikortól veheted meg boltokban is. Előbbi dátuma szeptember 17., utóbbié pedig szeptember 24., vagyis most már tudod, hogy mit kell bevésned naptáradba. Ráadásul ha ez nem lenne elég,…

Ugye a kérdés csak vicc akart lenni?

azért vannak olyan országok, ahol az épületekben és a liftekben sincs 13. emelet, hiába magasabbak annál. :smiley:

Vagy 13-as szobaszám és repülőgépeken 13-as számú ülés. :smiley:

…meg ‘tizenhárom fodor van a szoknyámon’

Hát jó. Akkor. Mennyibe fog kerüli? Drágább lesz mint a következő galaxy? És ha igen akkor miért nem? :smiley:

mondjuk ha már 13, ilyen erővel a 13"-as gépek is neccesek. :smiley:

árban szerintem amúgy annyi lesz, mint amennyiért most vannak a modellek, maximum megint a dollár/euró árfolyam kavarhat be, meg ha mellé a forint megint gyenge.

dögöljek meg, ha szeptemberben már kézbe lehet fogni a 13-at itthon is :smiley:

Ha a szokásos premier lesz akkor pedig kezdd intézni a halotti torodat, mert az utóbbi években első körösek voltunk és amint az EU-ban elkezdődött nálunk is. Persze ha van kis szerencséd :crazy_face: megint csúszik a kijelölt dátum mindenhol.
Ja meg eléggé slendriánul fogalmaztál ezzel csökkentve a túlélési esélyeidet, mert ahogyan leírtad úgy a külföldről behozott is kiszúrhat a szerencséddel. :roll_eyes:

Az apple nálam betette a kaput.
Nem ad töltőt se fülest a telóhoz. Ez így nálam már
nem prémium készülék. Lassan már az aksit is külön kell megvenni ??!!

már 1 éve nem ad, külön be is jelentették anno. másoknak meg az volt a baja, hogy megveteti velük az Apple a számukra szükségtelen kiegészítőket.

A Samsung se ad… És apránként szerintem az összes gyártó meg fogja ezt lépni. Akkor mindenki beteszi majd nálad a kaput? :smiley:

Igen!
Akkor majd csak vonalas telefonom lesz

:joy::fu:

Miért, ahhoz adnak fülest? :cowboy_hat_face:

Na igen, végül is ha a nem EU szabvány dugóhoz a forgalmazót kötelezik törvényileg, hogy adjon adaptert, akkor ezzel a gondolatmenettel élve akinek még nincsen USB adapteres eszköze annak ingyen kellene adjanak egyet az adott telóhoz ha kéri, mivel azonos indokból kiindulva ezt sem lehet használni a csomagolt tartozékokkal.