Március 1-től jelentősen emelkednek itthon az Apple fizetős akkumulátorcsere díjai

Rendben, elfogadom az emelés tényet. De azt, hogy adott esetben egy akkucsere közel 50%-kal lesz több, nehezen tudom lenyelni. Persze tudom, addig cseréltessem ameddig olcsóbb…

1 kedvelés

Sziasztok!

Egy kis tanácsot szeretnék kérni tőletek.

Pénteken hivatalos szervizben kicseréltettem egy iPhone SE 2020 akkumulátorát.
Feleségem közben észrevette h csak a hangerő + gombja nem működik, minden más gomb megy rajta.
Holnap természetesen viszem vissza, milyen forgatókönyvek lehetségesek?
Telefon már nem garanciális, mikor átvették átnézték makulátlan volt a telefon, diagnosztika is lefutott( itt ha nem jó a gomb azt kidobja hibának??)

Még egy kérdés, ha minimális de látható nyoma van annak h az akkucsere közben valahol megsérül a telefon kerete v bármi, ez benne van egy ilyen javításnál? v. mit lehet ilyenkor kérni (csinálni?)
Teszem azt a kerete a nyitás következtében sérül?

ez mind ki fog derülni, ha visszaviszed, de ha előtte működött a gomb, most meg nem, akkor az az akkucsere miatt garanciális kérdés.

Szia(sztok)!

Első dolgom volt visszavinni, mivel amit te is mondasz h átvételnél letesztelték és jó volt, ha azt mondják h nem amiatt van biztos kiverem a balhét…

“Természetesen” bevizsgálási díj ellenében fog történni - ezt mondjuk nem tudom hova tenni.

Happy End,

komplett telefoncsere lett a vége, semmit nem kellett fizetnem érte.

Kellemes Ünnepeket!