Március 31-én érkezhet az iPhone 9 / SE 2 és egy új iPad Pro

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/02/18/marcius-31-en-erkezhet-az-iphone-9-se-2-es-egy-uj-ipad-pro/

Kezd beindulni a pletykagépezet az Apple feltételezett, márciusi eseményének közeledtével. Úgy tűnik, hogy alig másfél hónap múlva bemutatásra kerül egy új, olcsóbb(?) iPhone, egy frissített iPad Pro és talán még valami más is. A német iPhone-Ticker úgy véli, hogy az Apple március 31-én fog médiaeseményt tartani, ahol lerántják a leplet az iPhone 9-ről, avagy az…

SE128 ast hasznalok mar amiota megjelent vissza valtottam 6S/128rol. Jelenleg van meg 2db bontatlanom tartalekba (bontatlan aktivalatlan 128gb) De a pletykak ha igazak lesznek h 8 as meretu lesz az uj olcso telefon akkor ezt nem kell megvennem! Maris az ereje biztos jo lesz meg mindenbe profi , de aki nem szereti a nagyobb meretu telelefont annak nem ez lesz a megvaltas! De egy ipad pro 256 vagy 512gb -ra lehet be ujjitok! Volt valami pletyak majd szeptemberi Iphone -re ami az SE meg a 8 as kozotti meretu lesz (biztos 2-3x) annyiba fog kerulni mint az olcsositott most megjeleno model. De le…om! Lenyeg h a leheto leg compaktabb meretu tomegu telefon legyen vekony kavaval!

Hát igen! Akik az SE-t használnak pont azért kedvelik mert pici. Pont azért nem vettek iPhone 7-et, vagy 8-at mert nekik az már “nagy”!

Az egy dolog hogy bontatlan, de sajnos a szoftver előbb, utóbb nem lesz rá friss. :frowning:

1 kedvelés

@SzifonAdmin meg hosszú távon a benne lévő akkumulátor is megdöglik.

1 kedvelés

Aksit lehet cserelni , a softver meg meg hosszu ideig hasznalhato.
A regi ipad air2-en 9.3.5 soft van es meg mai napig mindent tudok hasznalni rajta amit az Iphone Se-en hasznalok. Persze nem gyerekes majomojik szamomra a szempontok! Hanem felnott ember amit hasznal!
Szoval meglatasom szerint utoslo frissites utan meg 2-3 de akar 4 evig is hasznalhato normalisan a telefon! Az meg hogy nem lesz meg a legujabb monkey emoji nem fog allmatlan ejszakaim lenni!
De ha jon a SE meg a 8 kozott mereti valami majd szeptemberben arra befizetek es megprobalom ,attol fuggetlenul hogy 2db aktivalatlan 128 SE-m all a polcon tartalekban! Mert eddig is csak az egyetlen akadaja a vasarlasnak az volt hogy nekem nagy a jelenleg kaphato modellek szamomra!!!

meg hosszú távon a benne lévő akkumulátor is megdöglik.

Aksit ki cserelem magam is. De egy kerdes ha a garancia aktivalastol kezdodik , es 2 ev mulva akitvalom a telefont , akkor onnatrol kezdodik a jotallas?

Vajon új iMac jönni fog? Szándékozom vásárolni egyet, de nem tudom, hogy most érdemes várni vagy sem.

Én most 8-ast használok, előtte volt SE-m, 6S és 6-os is. Elsősorban telefonálásra használom, és igazából csak egy dolgot szeretnék. Valamennyi készüléknél azt tapasztaltam (minden kollégám ugyan így van vele), hogy nem mindig lehet felvenni a bejövő hívást. Olyan mintha esetenként érzéketlenné válna ilyenkor a kijelző, egyszerűen a “csúszka nem húzható el”. Én olyan készüléket várok, amivel lehet telefonálni, aránylag szép fotókat készíteni és nyugodtan tudom esőben használni. Én a 7-es házába oltotta volna az XR-t processzorral (bár szerintem senki nem bánja az A13-at), kamerával, fém házzal, vezeték nélküli töltést is kihagyva. Én ezt hívnám SE2-nek.

Ez lehet szoftveres hiba, ha régen telepítetted újra, backup visszarakása nélkül. Azt szokták egyébként javasolni hogy ha nem tudod felvenni, akkor nyomd meg rajta hangerő szabályzót és utána próbáld meg. :slight_smile:

A 8-ast most vettem használtan, azt mondhatni újként laktam be, ennek ellenére a 2. napon jelentkezett a hiba. Az SE-t meg a 13-as telepítésekor “nulláztam le” de visszatért a probléma ott is. Köszönöm a javaslatot, megpróbálom a hangerő szabályzóval kezelni :slight_smile:

1 kedvelés

Garancia a vásárlás dátumával kezdődik.

A Garancia aktiváláskor kezdődik nem vásárláskor.

Ha még értékesítésben van az adott típus, különben kérik a számlát. (Tapasztalat)

Erre van írásos akármi? Mert anno engem az iStyle elhajtott hasonló szituban…

Szerk.: nem mintha már nem lenne mindegy, mert anno ez még egy iPhone 6 volt, csak kiváncsi vagyok.

Hát ugye a garancia hivatalos vásárlási dátummal indul meg. Amit megkapsz akkor, ha hivatalos helyről veszed, iSTYLE stb… mert ott a rendszerbe rögtön el is indítják a vásárlást. Azonban, ha csak veszel valahonnan egy telefont, akkor aktiváláskor indul meg a garancia, és amikor le akarod kérdezni lehetséges, hogy meg kell adnod a vásárlás dátumát, hogy a rendszer jól lássa. A lényeg hogy veszel egy készüléket, megnézed online a sorozat szám alapján hogy aktivált-e (warranty check) (bontatlan csomagolás mellett) ha nem, akkor nyilván akkor fog indulni amikor beaktiválod.

1 kedvelés

Jó, bennem fel sem merült, hogy nem hivatalos forrásból vegyek telefont. Ergo ott meg azonnal el is indul a gari.

Semmit nem indítanak el. Egy hivatalosan forgalomba lévő készüléknél a bekapcsolástól indul a jótállás.

Amúgy tuti hogy lesz se 2 ? Nekem Iphone 11 Pro van , de eddig a se-t szerettem a legjobban a mérete miatt , csak sajnos 1 napot sem bír ki az akkuja! Én várom ha lesz se 2 de vajon tuti biztos ?