Más eszközökkel is működhet az Apple Find My megoldása?

Ez kicsit off: Akkor ezen a Bt megoldáson alapulhatnak azok a helymeghatározó kütyük is amiket látni a neten? Avagy ehhez kifejezetten fel kell készítve legyen a fogadó fél szoftvere?

Milyen kutyure gondolsz?

Láttam pl követőket amik igen csak picik és azt írták róluk, hogy képesek meghatározni a velük ellátott állat/személy/stb helyét és csak Bt van bennük meg vmi app a telóra. De szerény tudásom szerint simán csak jó ha 10m a hatótávja, így mivel ezt a lehetőséget nem ismerem nem is fordult meg a fejemben, hogy talán távoli helyeken is meg lehet esetleg velük találni amire rátettem.

Ez itt nagyon off. De gondolom a kutyu amit lattal, annak a leirasabol ki kellene deruljon, hogy hogyan mukodik.

értelemszerűen nem ezen a megoldáson alapulnak, hiszen ez a megoldás az iOS-ben és a macOS-ben lesz benne, nem pedig valami ismeretlen akármiben. hogy az adott eszköz mit használ, és hogyan, azt az adott eszköz leírásában láthatod.

Jo vágom, csak maga az elv az a Bt szabvány szerint működhet-e, mert ott leírva semmi erre vonatkozó nincsen sajna ezért sem tudom és gondoltam hát vmelyikőtök tudja működhet-e így vagy vmi gagyi átverés és eredendően csak felkészített szoftvert tartalmazó vasakkal tud kommunikálni. Mert eddig ezen az állásponton voltam, de az itt a cikkben olvasottak után, hát talán létezhet vmi hasonlóan megoldott dolog is erre. bár anno volt vmi ilyen aminél az app maga amivel a saját eszközt regisztrálta és használta, abban volt a “kutya elásva” mert az feltételezte a felhasználók sokaságát és amin az app futott azok láthatták a kis Bt-s cuccot, vmi hasonlóan mint mi az IOS13-nál és a többi dolog amin elérhetővé teszi az apple ezt a fajta keresést.

Ha a Tile-ra gondolsz, akkor ha jól tudom igen.

hát már nem is tudom hogyan nevezték, de többféle is volt ezekből és mivel nem hittem benne hát dobtam is, csak most eszembe jutott, hátha mégsem bla-bla

mint írtam, az Apple Find My szolgáltatása az Apple készülékein lesz elérhető. a Tile vagy bármi más esetén nem.