Matthew Panzarino szerint a MagSafe Duo egy kényelmes, de drága kiegészítő

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/11/15/matthew-panzarino-szerint-a-magsafe-duo-egy-kenyelmes-de-draga-kiegeszito/

A 9to5Mac jóvoltából egy videóban közelebbről is megismerhetjük az új MagSafe Duo vezeték nélküli töltőt, a TechCrunch munkatársa, Matthew Panzarino pedig már szintén kézbe vehette az Apple új töltőjét. A MagSafe Duo-nak még nincs megjelenési dátuma, de addig is nézzük meg, hogy néz ki közelebbről az Apple új kiegészítője. A TechCrunch munkatársa, Matthew Panzarino pedig…

Szerintem ez semmire nem jó. Karóra töltő van mindenkinek. A Qi töltő meg jobb mert az tölti az iPhone 8-at és a 11-et is. Ez a MagSafe meg csak a 12 Prot. Ha lefelé kompatibilis lenne az jobb lenne. :man_shrugging:t3::vulcan_salute:t3::iphone:

Qi kompatibilis.

Nekem a vezeték nélküli töltés jelen állapotában egyszerűen értelmetlen. Értem én, hogy rá kell csak rakni a töltőre, de semennyivel sem kevesebb mozdulat, mint beledugni a kábel végét a telefonba.
A 8P-omat egyszer egy boltban kipróbáltam, hogy megy-e, de a 11P-nál még ennyi kényszert sem érzek a használatára.
Egyszerűen egy standard user-nek felesleges.

Szerintem meg nagyon jó a vezeték nélküli töltő. Nekem egy állványom van, ráhelyezem és tölti. Még használni is tudom kényelmesen mert felém áll a készülék. Piszok jó szerintem, nem dugogatom a kábelt…

Elvileg, gyakorlatilag tegnap néztem reviewkat a MagSaferől, 12-eseknél régebbieket állítólag piszok lassan tölti, ilyen formában használhatatlan.

Mekkora teljesitmenyt ertessz piszok lassu alatt? 5W, mint amivel egy random, IKEA-ban vasarolt tolto is tolt.

Az lehet, hogy lassú az IKEA töltő, de aránytalanul olcsóbb is (1.490 Ft):

Igaz, hogy már megelőzték az Apple-t már ami a “környezetvédelmet” illeti. Se adapter, se adapter kábel :wink:

Csak azaz 5W is inkább 1-2 között van. (Régebbi iphonok elvileg 7.5 Wos vezetéknélküli töltésre képesek a megfelelő adapterrel)

Mondjuk nem is lefele gondolták hanem 12-es modellekhez. Hülyeség is megvenni nem MagSafe-es telefonhoz mert “keresgetni” kell vele hol tölt.

Csak akkor ezt érdemes lenne megemlíteni a termékoldalon vagy nem feltüntetni a régebbi eszközöket, mint kompatibilis telefonok.

De kompatibilis, csak nem a legjobb tölteni vele. Amúgy gyorsabban tölti mint 1-3 watt. Sőt én a 11 Pro-t töltöttem fel vele nem igazán éreztem sokkal lassabbnak mint a mophie 3 in1