Max Weinbach: az iPhone 13 Pro matt fekete színben és új bevonatú acél kerettel érkezhet

Eredetileg itt jelent meg: Max Weinbach: az iPhone 13 Pro matt fekete színben és új bevonatú acél kerettel érkezhet - Szifon.com

Annak ellenére, hogy az Apple pár hónapja mutatta be 2020-as iPhone modelljeit, már számos pletykát hallhattunk a 2021 őszén érkező telefonjairól. Most, hogy az idő előrehaladtával megint közelebb kerültünk a várva-várt bemutatóhoz, újult erővel röppennek fel a híresztelések, melyben új színekre és funkciókra utalnak. Max Weinbach információit felhasználva EverythingApplePro arról számolt be, hogy az iPhone…

Na, alakul végre. Lassan lesz miért váltani XR-ről :smiley:

Ha még ToucID is lesz, rögtön váltok.
Tudom, tudom, a FaceID mindenek felett, de én mégis jobban tudok például a boltban fizetni ujjlenyomattal, mint kóddal, mert ugye a maszk miatt nem ismer fel (vagy éppen minden maszkost felismer, ha úgy állítom be), és egyébként is nehéz a sok plexi miatt fölé hajolni.
Tudom, most jön az, hogy az óra a megoldás. De én nem hordok semmilyen órát, mióta mobiltelefon létezik. Pláne nem fogok egy félmilliós “ékszert” hordani, ami direkt felhívás a tolvajoknak. (Az nem vigasztalna, hogy nem tudják használni.)
Emiatt tartom meg az SE-t addig, amíg végre megoldják a képernyő alatti TouchID-t. Annyi másnak sikerült.

biztosan én tudom rosszul, de mintha ezek minősége kapcsán lennének problémák.

Nem a cikkeknek kell hinni :slight_smile: Használni kell. S10+ on is tökjól működött, és azóta csak jobb lett. Nem volt annyi szenvedésem vele, mint most a FaceID-vel :smiley:

Ez megint csak felhasználói szokások függvénye. Nekem pl sokkal jobb a F-ID mint a T-ID ezért is mondom emberfüggő.

1 kedvelés

Hát ne haragudj, de az hogy maszkban nem old fel, közel tartva nem old fel, asztalon csak ha felemelem akkor tudom feloldani, az nem szokás függő :smiley:

Maximum hozzá szoktál, de ezek napi problémák vele, és ilyenek olvasóval nincsenek.

ja, azzal csak olyan van, hogy nem ismeri fel az ujjlenyomatot, ha az ujjad:
– túl száraz;
– túl nedves;
– összekarcoltad vagy bárhogyan felsértetted az ujjbegyed;
– összekrémezted;
– vagy csak szimplán úgy dönt, hogy csak azért sem. :stuck_out_tongue:

engem egyébként a Face ID eléggé lehetetlen szögekből is simán felismer, a Touch ID-val viszont folyamatosan problémám volt egy idő után, amit az újbóli hozzáadás is csak ideig-óráig orvosolt. de hát kinek mi vált be. én egyedül a MacBook Pro-n használom a Touch ID-t, azon rendben működik, de az iPaden (meg korábban az iPhone 7 esetén is) folyamatosan vacakol, és már nagyon meguntam.

A kremes/nedves/izzadt/szaraz/pillanatragasztomiattserult ujjal en folyamatosan szivok a MacBook Pronal… Ha nem lenne a kezemen az ora es nem oldana fel vagy nem tudnek vele jovahagyni, sokkal morcosabb lennek.

Ez felhasználó függő, van akinek a Touch ID és van akinek a Face ID jön be. Hiába magyarázzátok meg, hogy nem jó mert nekem pl és ezt írták már páran itt felold maszkban is és nem trükköztem hozzáadásnál, egyszerűen ugyanolyan maszk van rajtam mindig és megtanulta és nem, nem old fel másnak, sőt nekem se ha másik maszk van rajtam. De pl nekem már az idegeimre ment a touch id és ki is kapcsoltam mert nagyon érzékeny volt.

1 kedvelés

Nem tudom hány változat fut a Samsungnál ebből a technológiából, de az A71-esemben lévő megközelíti a lehúzós olvasóknak a szintjét. Nagyon utálom.

Jó mindenkinek van igazsága :smiley: Akkor 470-ért legyen benne mind a kettő. Nyertem :grin:

Nekem az első és talán a második verzióval voltak bár a másodikkal kevésbé, a maszkos feloldással problémáim, teljesen jól dolgozik mára. A T-ID -t sokkal kevésbé tudom használni mikor a párom telója van a kezemben, főleg amikor nyúkálhatok / tapizhatok egy banki app miatt, 1000x inkább lehúzom az orrom hegyéről a maszkot egy pillanatra és máris old a F-ID. Pont erre írtam hogy ez user probléma kinek mi áll jobban kézre a szokásaihoz mérten. Van aki simán át tudott állni rá van aki még mindig dézsában mosná a ruhákat. Persze ha én lennék az apple simán tennék bele mindkettőt és használja a tulaj amit akar, ne ezen múljon a boldogsága.

Nem értek veled egyet. A FaceID messze jobb…

Kinek mi. Engem idegesít csomó minden, de már leírtam.

Ne idegesítsen, úgysem tudsz rajta változtatni. Annak örülj ami van :smiley: