Max Weinbach: iPhone 13, Apple Watch Series 7 és AirPods 3 pletykák

Eredetileg itt jelent meg: Max Weinbach: iPhone 13, Apple Watch Series 7 és AirPods 3 pletykák - Szifon.com

Max Weinbach ismert elemző és pletykagyártó az Apple rajongók köreiben, így érdemes lehet rá figyelni. Ezúttal az Apple szeptemberi „California Streaming” bemutatójával kapcsolatban nyilatkozott, PineLeaks névre hallgató Twitter fiókján felfedett mindenféle izgalmas infót az iPhone 13, az Apple Watch Series 7 és az AirPods 3 kapcsán. Nézzük is meg, mit tudunk! iPhone 13 Egyetlen modell…

Tehát “semmi” új.

“Egyetlen modell sem lesz drágább”

Mint?

“Az iPhone 13 Pro Max akkumulátora 18-20%-kal nagyobb lesz…”

Méretben és/vagy kapacitásban? Vagy is-is?

mint amennyiért az iPhone 12 modellek kaphatóak. de ez, ahogyan a zárójeles részben láthatod, nem jelenti azt, hogy Európában az árfolyamkülönbségek miatti átváltás nem eredményez-e mégis drágulást, főleg az euró-forint szerelmi viszonyában.

mivel az akkumulátorok fizikai mérete meghatározó azok kapacitásában, így ha a fizikai mérete nő, azzal a kapacitása is, bár a kettő nem feltétlenül jelent százalékban azonos növekedést. a hivatkozott tweet csak méretet említ a 13 Pro Max esetén, a következő mondatban a sima iPhone 13 és 13 Pro esetén viszont már kapacitást ír:

" Az iPhone 13 Pro akkumulátor-üzemideje rosszabb lesz, mint az iPhone 13-nak és ez a 120 Hz-es 2ProMotion kijelzőnek köszönhető"

Eléggé para lenne, ha nem lehetne kikapcsolni a 120hz-et és levenni 60-ra, akkor meg ugye miért ne bírná jobban, úgy lenne fair az összehasonlítás. Amennyiben csak alacsony töltöttségű módban áll 60-ra és manuál nem lehet állítani, akkor… köszi nem kell :slight_smile:

várhatóan ugyanúgy ki lehet majd kapcsolni, mint az iPad Pro esetén.

Akkor az gyengébb lesz 120 Hz-en mint a 12 Pro Max.

Adaptive -et nem tud az iPad? Azért az ciki lenne ha nem tudná az iPhone.

Jövőhéten kiderül. :slight_smile:

Eszerint tudja majd.

Ez a jövő évi iPhone 14 pletykája.

Jogos. Benéztem.

ezt pl nem is tudtam :slight_smile:

1 kedvelés

@ahorvathkaroly szerintem eleve adaptív a framerate, legalábbis az alábbi képen a szöveg erre utal, hogy maximum 60 fps-re korlátozza, de az közben nyugodtan lehet 24, 30, 48 is, a megjelenített tartalomtól függően.

@pergabb a Kisegítő lehetőségek alatt van a Kijelző és szövegméret opcióban, legalul: