Max Weinbach: ProMotion kijelző, jobb Face ID és 3x-os optikai zoom lesz az iPhone 12-ben

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/05/11/max-weinbach-promotion-kijelzo-jobb-face-id-es-3x-os-optikai-zoom-lesz-az-iphone-12-ben/

EverythingApplePro a legújabb videójában Max Weinbach legfrissebb jóslatait részletezi az iPhone 12 család kapcsán. Kiderül többek közt, hogy az új iPhone 12 Pro modellekbe 120 Hz-es ProMotion kijelző kerül, de ezen felül sok más újdonság is érkezik. Jóslataik az iPhone 12 kapcsán: a Pro modellek 120 Hz-es ProMotion kijelzőt kapnak támogatni fogják az 5G hálózatokat…

Hát kb ilyennek vártuk az SE2-t, erre csak a többi lesz ilyen? Mekkora mellé ez az apple részéről, hogy pont az SE marad ki visszaállításból. Tudom az olcsójánosság oltárán lett feláldozva a külső.
Már csak a pro-nak kellene egy 1 kamerás max 2 verziója legyen, hogy az hatalmas bumfordi púp kicsit elviselhetőbben nézzen ki, vagy valamelyik kiegészítőgyártó csinálhatna másik házat (mint anno az első SE idejében) ami vastagabb lenne és cserében sima lehetne a hátlap+nagyobb az akku, nem tokkal, hanem új készülékházzal megoldva. Akkor tutira bejövős lenne nálam ez a vas. :slightly_smiling_face:

milyen visszaállításból marad ki az iPhone SE?

Jó igaz annál csak maradt volna a bevált forma, amire ezután már ha ilyenek lesznek valóban az újak, nem lehet azt sem mondani, hogy lefutott, bár jár ide olyan aki szerint igen, de ő nem mérvadó mint tudjuk :grinning:
Szóval a visszaállítás alatt azt értettem, hogy az előző formához ami olyan sokaknak bejött, nekem is jobban mint a lekerekített oldalú, pláne üveggel a hátulján már nem is csúszós, perfekt!
Az utolsó fél percben a videón ahol az összes idei iphone van kitéve és az utolsóként árválkodó SE2020 vmi zabigyerekként bújik meg.

Szuper ez a 120hz csak majd kell mellé egy combosabb akkumulátor is, mert a dupla képfrissítés gyorsabban is meriti majd a telót. Bár az új energiatakarékos 5 nanométeres A14-es proci biztosan jól fogja kezelni. Várjuk szeretettel!