Mégis lenne kétirányú vezeték nélküli töltés az iPhone 11-ben?

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/16/megis-lenne-ketiranyu-vezeteknelkuli-toltes-az-iphone-11-ben/

Az idei iPhone család megjelenése előtt sok pletyka felmerült, többek között az is, hogy a telefonok tudni fogják a kétirányú vezeték nélküli töltést. Miután a Samsung zászlóshajói már fél éve rendelkeznek ilyen funkcióval, egész könnyen elhihető volt, hogy az Apple is elő fog rukkolni valami ilyesmivel. Aztán a bemutatón egy szó sem esett ilyesmiről és…

Kizárt,hogy benne legyen. Akkor azt is bemutatták volna mint új ficsőrt. Úgy gondlom,hogy megvan a technika de az utolsó pillanatban úgy döntöttek,hogy majd a 2020-as iPhone kapja meg.

Talán megemlítették volna a készülékek bemutatásakor, mint újabb büszkeséget.Atechnika biztos már rég megvan, de idén még nem kapjuk meg szerintem.Az alma logo meg talán azért van középen, mert kamerák miatt ott mutat jól!

Én simán el tudom képzelni, hogy a hardver benne van és tényleg csak szoftveresen van korlátozva (láttunk már rá példát a múltban - például a Depth Control).

De azt is el tudom hinni, hogy nincs benne. Majd az iFixit cikk után okosabbak leszünk.

A Depth Control fel volt tüntetve a honlapon az infók között, ez viszont nincs, így valszeg nincs is benne.

Mondjuk az is igaz, amit @farkas63 mond, hogy az Apple akkor is bejelenti a dolgokat, ha csak később érhető el. Lásd vezeték nélküli gyorstöltés, ami végül egy szoftver frissítésben lett elérhető. Most ez sem volt. Lehet benne van a hw, de most már én is kétlem hogy derült égből csak úgy bekapcsolják majd.

1 kedvelés