Megjelent a tvOS 12.4 és az Apple TV Software 7.3.1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/07/22/megjelent-a-tvos-12-4-es-az-apple-tv-software-7-3-1/

Bő két hónappal a tvOS 12.3 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS 12.4-et, illetve a 3. generációs Apple TV-kre az Apple TV Software 7.3.1-et. Az új kiadás újdonságairól – szokásához híven – előzetesen most sem árul el semmit a tvOS, de ez fejlesztéseket és hibajavításokat jelent. Letöltés A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető…

tvOS 12.4-re frissítés után a Telenor MyTV megnyitása után rögtön visszadob a kezdőképernyőre. Van esetleg másnak is hasonló tapasztalata?

és ha letörlöd, majd újból letöltöd az appot?

Köszönöm a tippet, de sajnos a letörlés és újraletöltés nem segített (ezzel egy kijelentkezés újrabejelentkezés is együtt járt, tehát azon sem múlhat.) Mivel egy Apple TV 4k-ról van szó nem tudom hogyan lehetne visszatérni az előző 12.3-as verzióra, hogy megnézzem azzal megy-e még mindig. (Mivel nincs már rajta USB amin egy előző image-et fel lehetne tölteni.) Megpróbálok írni a Telenornak hátha nem csak nálam nem megy.

Ez ilyenkor 99.9999%, hogy app hiba es a fejleszto javitani fogja. Azert teszi az Apple elerhetove a beta iOS/tvOS/watchOS/iPadOS/akarmiOS verziokat, hogy ezek a hibak meg a fejlesztesi ciklus alatt kideruljenek.

1 Like

Én is ugyan így jártam 4K Apple TV - n Telenor App kilőve, minden lehetséges megoldást kipróbáltam de nem orvosolja semmi, a megoldás engem is érdekelne.

Nekem tvOS 13 bétán működik rendesen. Mivel újabb szoftver frissítés nem jön az Apple TV-re a közeljövőben valszeg, így lehet ez a legjobb megoldás.

Köszi a tanácsot telepítettem a bétát és oké minden.

1 Like

Köszi a választ! :slight_smile: Ez akkor másoknak is sikerülni fog. Mondjuk ettől még jelezni kell a cégnek és javítják majd!