Megjelent a tvOS 13.4 – fejlesztések és hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/03/24/megjelent-a-tvos-13-4-fejlesztesek-es-hibajavitasok/

Az Apple ma este 6-kor kiadta a tvOS 13.4-es frissítést. Az új kiadás újdonságairól – szokásához híven – előzetesen most sem árul el semmit a tvOS, de ez többek között hibajavításokat jelent. Letöltés A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként. A hivatalos tvOS 13.4 buildje 17L256, ami egyébként…

Ha minden igaz végre elérhető lett az intro átugrása tv±nál is mint netflixen. De ezt már csak holnap tudom megnézni.

1 kedvelés

Végre :smiley: hátha betölti már a következő részt is. Mondjuk én most kimaxoltam ott mindent, ami érdekelt.

1 kedvelés

Hát sokáig nem kellett előtte ülni :grinning: Lehet ugrani is a következő részre. Nálunk tegnap óta a Disney+ is elrajtolt. :grin:

mármint?

Hát ez az intro átugrás nem nagyon jött össze. Intro átugrása aztán még kb 15 mp főcím :joy: De a következő részre való ugrás legalább mükődik. Na majd a következő frissítés…:smiley:

1 kedvelés

Várható hogy esetleg Safari kerül bele? Esetleg horizon go?:crossed_fingers:kodi ?:sweat_smile:

nincs hír Safariról. a Horizon Go a szolgáltatón múlik, hogy kiadnak-e appot a tvOS-re is. a Kodi tervezi a tvOS támogatását, viszont jelenleg még nem érhető el, és az App Store-ba biztosan nem fog felkerülni, sideload kell a használatához, amit Cydia Impactorral lehet majd megtenni.

A kodi tok jol megy tvosen, evek ota buildelheto.

az, hogy te magadnak lebuildeled fejlesztőként, forrásból, az nem egyenlő azzal, hogy egy end-user ezt megtegye. a kodi oldalán én nem láttam rá kint letöltési lehetőséget, csak az előző hozzászólásomban linkelt hírt, hogy jön a tvOS támogatás.

Nekem a Home alkalmazás hiányzik. A Tv az egyetlen amiben nincs benne.