Megjelent a tvOS 14.3 – AirPods Max támogatás, Fitness+, fejlesztések és hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/12/14/megjelent-a-tvos-14-3-airpods-max-tamogatas-fitness-fejlesztesek-es-hibajavitasok/

Az Apple ma este 7-kor kiadta a tvOS 14.3-as frissítést, ami a szokásos módon most is újdonságokat és hibajavításokat tartalmaz. Ezek többek között az iOS 14.3, az iPadOS 14.3 és a watchOS 7.2 mintájára ugyanúgy az AirPods Max fejhallgatók támogatását, illetve a Fitness+ szolgáltatás megjelenését takarják, a szokásos fejlesztések és hibajavítások mellett. Letöltés A frissítés…

Lassan másfél órája töltöm a frissítést, mert a Digi megint hozza a formáját és nincs normális sebesség… A telefonra rá se merem már küldteni… :sweat_smile:

És fel se rakta… Nagynehezen végigment az állapotsáv és nem történt semmi… Ilyenkor mi van? Ha normális lesz a net újra megpróbálja?

Végre megcsinálta… :slight_smile:

Valamiért a telepítés kikapcsolta az iMessage és FaceTimeot. Nem tudom visszakapcsolni.
Más is tapasztalt ilyet?

az Apple TV-n nincs iMessage és FaceTime.

Nem tudom mi alapján játszik le a Youtube az ATV-n egy filmet 4K-ban, de amit a frissítés előtt lejátszott 4K-ban azt most már csak 1440i-ben játssza le, meg már frissítés előtt is megfigyeltem, hogy sok olyan video van ami iPhone-on 4K HDR-ben jelenik meg de az ATV csak 1440i-ban, most a frissítés után meg szinte alig találtam 4K-s tartalmat. Pedig az internettel nincs gond, vezetékesen van bekötve és a Speedtest folyamatosan 1Gbit/1Gbit mért.

Apple TV 4Khasználok és MyTV app csomaggal nézek tévét, de mikor a tvOS új verziót telepítettem tönkrement a tv app kezelhetetlen funkciók stb.mivel a tvOS régi verziót nem lehet vissza állítani,van tanács valakitől az ITT OTT-n kívül egy másik jó tv csomag app-ra vagy valami megoldásra ?

megpróbáltad letörölni az appot és újra letölteni? jelezted az app fejlesztői felé a hibát?

Igen újra telepítettem, de nem akarom jelezni a hibát fejlesztő felé mert volt már ilyen és semmi eredménye nem volt a jelzésemnek. Régebbi esetben mikor hiba volt akkor a fejlesztői változatot telepítettem a tvos-nak amit itt tanácsoltak és megoldotta a hibát de most azt sem tudom.

hát pedig ennek a megoldása egyértelműen a fejlesztő kezében van, ezt nekik kellene orvosolniuk.

Igen valószínűleg, mindenesetre köszönöm a tanácsot.

tvOS-ben a Zene alkalmazásban csak nekem lett angol a felső menüsor? Múlt héten tűnt fel, akkor azt hittem, hogy valami időszakos bug ami magától elmúlik, de azóta még ugye tvOS frissítés is kijött és mégis angol maradt… Minden magyar természetesen, a beállításokon se változtattam, tehát az Apple TV nyelve és a régió is magyarra van állítva, és ennek ellenére a Zene felső menüsora angol lett. Nem mint ha nem érteném meg, de gyűlölöm, ha valami ilyen hunglish pláne úgy, hogy eddig jó volt. Telefonon sincs vele probléma, ott is magyar minden.

Erre senki? Vagy mindenki alapból angolul használ mindent és így nem jött elő ez a “hiba”? :smiley:

Német nyelvü beállításnál is angol. Csak nem tűnt fel mert tv-n nem használom a Zene alkalmazást.

1 kedvelés

Na jól van akkor megnyugodtam, hogy tényleg bug és nem nálam lett valami gond. :smiley: Akkor gondolom előbb-utóbb helyreáll.