Megjelent a tvOS 15.2 – várhatóan hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent a tvOS 15.2 – várhatóan hibajavítások - Szifon.com

Majdnem másfél hónappal a tvOS 15.1.1 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS 15.2-t, ami várhatóan most is hibajavításokat tartalmaz. Elképzelhető, hogy a frissítést nem dobja fel rögtön az Apple TV-nk, ebben az esetben próbálkozzunk meg újból egy kicsivel később. Letöltés A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként. A…

Sziasztok!
Tegnap este olvastam itt a frissítést, le is töltöttem, telepítettem. Most reggel derült ki, hogy nem tud regisztrálni a facetimere meg az imessagere.
szerencsére csak az ipad air 2-re telepitettem az iphonnal várok☹️

a tvOS 15.2 csak az Apple TV-re érhető el, azt nem telepíthetted iPadre.

nem inkább az iPadOS 15.2-re gondoltál? amikor frissítesz, akkor nem kell újra aktiválni az iMessage-t és a FaceTime-ot. miért kell nálad újból aktiválni? pontosan mit csináltál? visszaállítottad a készüléket, és új iPadként állítottad be?

HomePod-osok figyelem, 15.2 óta teljesen behülyült a HomePod pár és a mini is némileg. A HP folyamatosan azt írja, hogy “Helytelen AppleID vagy jelszó” hiába adom meg újra és újra helyesen. Először elfogadja, majd később ugyan ezt írja. Újraindítás volt már többször is.

Ti tapasztaltatok ilyet?

Igen a HP-k is frissítve lettek 15.2-re

Nekem semmi bajom sincs vele. Működnek rendesen.

Teljesen újrahúztam a nagy HP-kat, pár órája most nyugi van. Reggelre nem lehet már semmit lejátszani rajta. Hajrá Apple…

Hello,

Igen, természetesen az iPados verziót telepítettem a szokásos frissitési eljárás szerint és csak estére, újraindítások után tudott helyreállni a normális működés, csatlakozni a szerverre.

Miközben minden más funkció működött. Nem is láttam lehetőséget, hogy új iPadként legyen regisztrálva, de reggel az iPhonomon ott volt az üzenet, hogy az iCloud azonosítóimat egy új iPad hasznalja.

Mindegy, most működik.

Üdv, Tamas

Frissültek a HP-k még tegnap és nem volt semmi probléma, ma lefrissítettem az iPhonet és előjött az egyik HP-nél ez az üzenet, de beírtam a jelszót és azóta is működik rendesen.

Bizonyára tudták, hogy gyorsan felejtek és ezért kérte be kb 10-szer az AppleID jelszavam, hogy biztosan újravésődjön a memóriámba :slight_smile:
Azóta volt egy pár cifra kör, de előbb az AID bekéréséről szokott le, majd egy idő után nem csak AirPlay hangszóróként működött, hanem közvetlenül a HP-on az AppleMusic sirivel is hajlandó volt menni.
Azt még most sem tudom, hogy ehhez a kb három napra volt-e szüksége vagy a kínomban ide-oda állítgatott paraméterek és újraindítások segítettek.

Most nézem, hogy eddig az Apple TV volt az Otthon központ, most pedig “átvándorolt” a gyerek szoba HomePod mini-jére. Talán az lehetett a gond, hogy kb. egyszerre frissítettem az ATV-t, a 2 HP-t és gyerekszobában lévő HP mini-t és lehet, hogy a HP mini volt a leggyorsabb és azzal szembesült, hogy nem talál Otthon központot és úgy döntött Ő lesz az. Khm csak engem nem kérdezett meg erről.

Nekem a frissítés óta az egyik csak a gyári zenealkalmazásból hajlandó lejátszani zenét, streamelve már egyáltalán nem, még újra párosítás után se. Mutatja, hogy megy a zene rajta, de hangot nem ad ki.

Es ez miert baj? Igy van kitalalva…

Látom Nálad is kezdődik…
Nálam volt még olyan is, hogy a képernyőn nem tudtam a hangerőt feljebb állítani, de volt olyan, hogy ekkor a telefon fizikai hangerő gombjával lehetet.

Mondjuk azért, mert az Apple TV szünetmentesen van, a többinél pedig túlzás lenne :slight_smile:
Közben utána néztem és valóban így van “kitalálva” (talán az iPad esetében lehet ezt csak force-olni).
Arra még nem volt érkezésem, hogy kipróbáljam mi van akkor, ha lehúzom a központi szerpben lévő HP mini-t, akár az is lehet, hogy a többi közül átveszi valamelyik. Kérdés, hogy ez mennyire lenne zökkenőmentes (a 15.2-re való frissítési tapasztalatok alapján azért vannak kétségeim), ha túl sok időm lesz kipróbálom, addig is valakinek van ilyen irányú tapasztalata?

A HP-k teljes nulláról való újrarakása volt már?

:joy: Az egyiket heti szinten.

Nálam amíg nem volt homepod mini mindig ATV volt a központ amióta van HP azóta meg az de nyilván ha valamelyik kiesik akkor átveszi a másik eszköz ezért vannak készenlétben, nálam nem volt ezzel gond úgy hogy többszőr volt hogy a HP-nak nem volt internet elérése de minden működött otthon és addig nyilván az ATV volt a központ. Szerintem ne foglalkozz vele.

Engem az nem zavar. :slightly_smiling_face: Azt @Nem_Tom kolléga írta :slight_smile:

Köszi a tapasztalatokat.
Abban igazatok van, ha működik folyamatosan, akkor végülis teljesen mindegy, hogy ki játssza a HUB szerepét.

Ez 15.2 újdonság vagy volt már hamarabb is? Nekem frissítés után automatikusan átállt erre, azért vettem észre. A képernyővédőknél már ki lehet választani olyat is, hogy Apple Photos és ott nekem pl. iPhone World Gallery van.