Megjelent a watchOS 10.1 – dupla koppintás, NameDrop, fejlesztések, hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2023/10/25/megjelent-a-watchos-10-1-dupla-koppintas-namedrop-fejlesztesek-hibajavitasok/

Az Apple kiadta a watchOS 10.1-et, ami a leírása alapján elsősorban a dupla koppintás gesztusát és a NameDropot hozza el az egyes Apple Watch-ok esetén. Mivel ez a két új funkció nem érhető el az összes, a watchOS 10-et egyébként támogató órán, így ez a frissítés még fejlesztéseket és hibajavításokat is tartalmaz az összes többi…

Sziasztok! Nálam frissítés után nem mutatja a pulzust, egyik óraszámlapon sem.

Nálam is bugosak a számlapok. A szokásos számlapomon amit lassan 1 éve használok, 8-ból csak 6 komplikáció látszik. Már megvolt az óra újraindítása, számlap teljes törlése és újra beállítása, változatlan… Bármit rakok a jobb oldalra, nem jelenik meg. Ami érdekes, hogy ha odabökök akkor megnyitja azt ami be van állítva arra a területre…

Nálam is ugyan ez a helyzet. A pulzust nem mutatja, de ha arra a részre bökök ahol lennie kéne, akkor már megnyitja magát a pulzus alkalmazást.

És úgy tűnik, hogy a Gyakorlatot se méri…

Sajnos nem, de most legalább az időjárás rendesen megy :smile:

Az mondjuk engem speciel nem vígasztal, azt sose raktam ki. :smiley: De tudom, hogy sokan használják. :slight_smile: Majd este csinálok egy edzést, ha akkor se méri a gyakorlatot akkor rohadt mérges leszek, ugrik a tökéletes hónapom amit már 1 éve tartok…

hasonlóképp vagyok vele, már ma reggel edzés után úgy voltam vele, hogy dobom a kukába, mert ez már vicc… minden frissítésnél van valami. Mindenesetre én jeleztem az Apple-nek a problémát.

hát ez így igencsak kínos…

Ugye… számomra tökéletes számlap, dehát így beraktam helyette mást, mert konkrétan ráng a szemem ha meglátom, hogy jobbról hiányzik 2. :joy:

Mi a masik ketto megnezem nekem engedi-e?

EKG és véroxigén.

Közben a gyakorlatot egyszercsak elkezdte mérni és felugrott majdnem a napi mennyiségem 3/4-éig. Tehát mint ha mostanra vette volna a lapot.

Akkor csak indexelt.

Hát lehet, de soha nem tapasztaltam még ilyet egyik frissítés után se. Mindig minden gyűrű működött azonnal. De a jobb szélső komplikációk ugyanúgy nem látszódnak.

Nekem a Series8 egy napig akadt

Na most megállapítottam, hogy igazából “csak” az EKG és a Véroxigén nem működik komplikációként. Mást raktam a helyükre és azok jók. Úgy tűnik javították az időjárást és elrontották ezeket? :sweat_smile:

Nekem a pulzust nem mutatja a komplikációban.

Ja jó, akkor végképp semmi logika nincs benne… :sweat_smile: