Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2023/10/25/megjelent-a-watchos-10-1-dupla-koppintas-namedrop-fejlesztesek-hibajavitasok/
Az Apple kiadta a watchOS 10.1-et, ami a leírása alapján elsősorban a dupla koppintás gesztusát és a NameDropot hozza el az egyes Apple Watch-ok esetén. Mivel ez a két új funkció nem érhető el az összes, a watchOS 10-et egyébként támogató órán, így ez a frissítés még fejlesztéseket és hibajavításokat is tartalmaz az összes többi…
Sziasztok! Nálam frissítés után nem mutatja a pulzust, egyik óraszámlapon sem.
Nálam is bugosak a számlapok. A szokásos számlapomon amit lassan 1 éve használok, 8-ból csak 6 komplikáció látszik. Már megvolt az óra újraindítása, számlap teljes törlése és újra beállítása, változatlan… Bármit rakok a jobb oldalra, nem jelenik meg. Ami érdekes, hogy ha odabökök akkor megnyitja azt ami be van állítva arra a területre…
Nálam is ugyan ez a helyzet. A pulzust nem mutatja, de ha arra a részre bökök ahol lennie kéne, akkor már megnyitja magát a pulzus alkalmazást.
És úgy tűnik, hogy a Gyakorlatot se méri…
Sajnos nem, de most legalább az időjárás rendesen megy
Az mondjuk engem speciel nem vígasztal, azt sose raktam ki. De tudom, hogy sokan használják. Majd este csinálok egy edzést, ha akkor se méri a gyakorlatot akkor rohadt mérges leszek, ugrik a tökéletes hónapom amit már 1 éve tartok…
hasonlóképp vagyok vele, már ma reggel edzés után úgy voltam vele, hogy dobom a kukába, mert ez már vicc… minden frissítésnél van valami. Mindenesetre én jeleztem az Apple-nek a problémát.
hát ez így igencsak kínos…
Ugye… számomra tökéletes számlap, dehát így beraktam helyette mást, mert konkrétan ráng a szemem ha meglátom, hogy jobbról hiányzik 2.
Mi a masik ketto megnezem nekem engedi-e?
EKG és véroxigén.
Közben a gyakorlatot egyszercsak elkezdte mérni és felugrott majdnem a napi mennyiségem 3/4-éig. Tehát mint ha mostanra vette volna a lapot.
Akkor csak indexelt.
Hát lehet, de soha nem tapasztaltam még ilyet egyik frissítés után se. Mindig minden gyűrű működött azonnal. De a jobb szélső komplikációk ugyanúgy nem látszódnak.
Nekem a Series8 egy napig akadt
Na most megállapítottam, hogy igazából “csak” az EKG és a Véroxigén nem működik komplikációként. Mást raktam a helyükre és azok jók. Úgy tűnik javították az időjárást és elrontották ezeket?
Nekem a pulzust nem mutatja a komplikációban.
Ja jó, akkor végképp semmi logika nincs benne…