Megjelent a watchOS 10 – újraalkotott appok, két új számlap, biciklis újdonságok, és sok más

@rihekopo79 jelezd az Apple felé, ha elegen elégedetlenkednek, akkor meg fogják változtatni:

1 kedvelés

Ez pl nálam jó :slight_smile:

UPDATE: a WeatherApp úgy fest ki megoldódott nálam. Kikapcsoltam a szélsőséges időjárás előrejelzést vagy mit, és 2 órája rendesen mutatja a hőmérsékletet és az UV-t is. Gondolom javítani fogják.

1 kedvelés

/cc @Criton hátha neked is működhet így. Ha igen akkor érdemes erről egy rövid cikket írni.

Nincs. Mondjuk most akkor sem mutat semmit, ha megnyitom. Ez egy katasztrofa lett.

1 kedvelés

Pulzus app sem tökéletes: nem frissíti a számlap-információt.

Hm hm, nalam ugye folyamatosan tud GPS-ezni, mert gondolom, a mobilhalo miatt sokkal konnyebben szerez koordinatat, mintha nem lenne mobilhalo. De csak otletelek. Nyilvan a verofenyes kupertinoban, meg szokta lepni a fejlesztoket, az, hogy nincs mindenkinek LTE-je, vagy akar az, hogy hidegben lehul a telefon fem hatlapja :D.

1 kedvelés

Egyébként nekem is működik, de nekem is van rajta LTE (Ultra)

Ha en programoznam, akkor ZS tervnek kitehetne azt, ami a telon van. :joy:

Na de majd biztos megfixalja a .1.

Na most nevetni fogtok de a .1-gyel megjavult. Mutatja szepen.

Atirtak, hogy hasznalja a telo koordinatajat :smiley:

1 kedvelés

Mind a pulzus és mind az időjárás?
Persze most két napig olyan helyen leszek ahol szinte semmi internet :joy:

Update: feltettem most már én is, változatlanul nem mutat semmit sem :frowning:

Sikerült megcsinálnom. 2 napja stabil most a weather app szerencsére.Helyz. - és adatvédelemi adatok alaph. állítása megoldotta a problémát.

A pulzus viszont még mindig sokáig frissül, maga az app teszi a dolgát.