Megjelent a watchOS 10 – újraalkotott appok, két új számlap, biciklis újdonságok, és sok más

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2023/09/18/megjelent-a-watchos-10-ujraalkotott-appok-ket-uj-szamlap-biciklis-ujdonsagok-es-sok-mas/

A watchOS 10 az eddigi legnagyobb frissítés az Apple Watch bemutatkozása óta. Új megjelenést biztosít szinte minden appnak, új navigációs módokat tesz lehetővé, és az új intelligens paklik segítségével bármely óraszámlapról a megfelelő információkat jeleníti meg a megfelelő időpontban. Továbbfejlesztett funkciókat nyújt a bicikliedzésekhez és a túrázáshoz, a lelkiállapotról való elmélkedéssel új, mentális egészséggel kapcsolatos…

Eddig az oldalsó gomb egyszeri megnyomásával előjött az alkalmazások listája amik a közelmúltban futottak. Most ez eltűnt, milyen módszerrel lehet előcsalni őket? :smiley:

Ha, a futo appok listajara gondolsz, akkor az atkerult a dupla korona megnyomasra. Ha az oldalso gombot, Dock-kent, azaz egyfajta kedvencekkent hasznaltad, no, az megszunt. A dupla korona eddig az aktualis es az elozo app kozott lepegetett oda-vissza, de ez is megszunt.

Ááá köszi, a dupla korona lett az. :slight_smile:

Jah ezt a finalba megváltoztatták. Én örültem mert szar volt.

Számlapok közötti váltás az órán hogyan lehetséges ezentúl?

1 kedvelés

nyomj rá hosszan.

Sziasztok,

nálam frissítés óta az időjárás app nem működik rendesen. Ha azt beállítom, hogy fixen egy adott város időjárását mutassa akkor minden megy ahogy kell, de ha a jelenlegi helyzetemet szeretném látni, ott hol működik az alkalmazás, hol nem. Ez ismert hiba, vagy mit lehet ilyenkor tenni?

Betába nekem is hibás volt, de a legújabb verzióban nem. Esetleg telepítsd újra az órát.

Sajnos sok újratelepítés után is olyan, mentés nélkül is beállítottam újra, sajnos az aktuális helyzetet nem tölti be. Újraindítás után néha megy, de utána a következő újraindításig megint nem megy.

UPDATE: most megnéztem, a “komplikáció” egyáltalán nem tölt be az időjárás alkalmazást, az időjárás alkalmazás betölti az éppen aktuális hely adatait, de legalább 1 perc mire betölti. Ilyen probléma eddig nem volt.

Akkor ez valami általános hiba, milyen órád van?

Series 5, ez a hiba csak itt watchOS 10 alatt jelentkezik.

Nálam is ez van. Nekem Series 8 van.

Akkor megnyugodtam, párom Watchan is ugyan ez a helyzet, neki Ultra van. Gondolom akkor majd javítani fogják. Mindenesetre azért jelzem.

Nalam, viszont Series 4 eseten semmi baj nincs az idojarassal. Marmint, a 3.-4. beta ota soha nem jartam meg ugy, hogy nem volt szam a komplikacioban, vagy ne mutatott volna az ora a jelenlegi helyzethez adatot az appban.

Van, hogy mutat, de több perc mire betölti.

Az én Ultrám sem mutat semmit a komplikáción (bal felső)…

Esetleg fontos lehet, hogy nekem ketto idojarasos komplikacio van kinn, a homerseklet mellett, az UV index is kinn van. Az is mukodik, hiba nelkul. Az oraban van aktiv LTE elofizetes, bar ennek nem kene szamitania. Az Ultradban van elofizu?

Nekem is működik minden gond nélkül. Ultra, nekem is van aktív előfizetés rajta.

na ez rohadt szar lett… de nem karogok, csak, a jol megszokott gesztusok: kuka :face_holding_back_tears:

de szep:
incoming-327C1CF1-B9E2-45B0-9DCC-BC243D1EC310

1 kedvelés