Megjelent a watchOS 5.0.1 – tevékenységi és más hibajavítások


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/09/27/megjelent-a-watchos-5-0-1-tevekenysegi-es-mas-hibajavitasok/

Mindössze tíz nappal a watchOS 5 megjelenése után az Apple meglehetősen váratlanul kiadta a watchOS 5.0.1-es frissítést. Az új verzió elsősorban kettő, a tevékenységek rögzítésével kapcsolatos hibát javít, illetve orvosol egy másik, adott esetben töltési problémához vezetőt is. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord a cikkben ezeket: Telepítés. Újdonságok A…


#2

Kiváncsi vagyok, hogy a töltési problémába a tetűlassan töltés is beletartozik-e, mert az 5.0-val a feleségemé és az enyém is kb. 2x annyi ideig töltött az iPad adapterrel, mint korábban.


#3

Én ilyet nem tapasztaltam. Sima töltővel töltöm most is.


#4

Sziasztok!
Sajnos nálam jelentkezett a töltési probléma, frissítettem, most pedig időnként kikapcsol az órám, és újraindul. Elég dühítő!


#5

vidd be egy hivatalos szervizbe: https://szifon.com/2017/02/21/gyakori-kerdesek-melyek-az-apple-hivatalos-szervizpartnerei-magyarorszagon/


#6

nekem volt ilyen problémám, a hard reset segített


#7

Sajnos nálam ez nem segített…
Továbbra is csinálja…:thinking::pensive:


#8

Nálam mostanában ha airpods-ot használok, akkor ha hívnak és a fülessel felveszem, tovább csörög az óra :D.


#9

Na! Eljutottunk odáig, hogy most már két percenként kikapcsol és nem is indul újra…
Megy a szervizbe!


#10

Nekem Apple Watch 4 , tökéletesen fut , iszonyat gyors .


#11

Hülye dolog, de próbáld már meg hogy kihúzod a Wi-Fi routert és akkor is csinálja még? :slight_smile: Van egy tippem hátha.


#12

Mi lenne a tipp? Mert így egyenlőre nem nagyon értem az összefüggést…:grimacing:


#13

korábban volt egy olyan hiba, hogy a Wi-Fi miatt kapcsolgatott ki vagy indult újra.


#14

Sajnos semmi sem segít😔!
Továbbra is kikapcsolgat…


#15

akkor irány a szerviz.


#16

Igen!
Már foglaltam is időpontot!


#17

vanmég egy “apró” hiba a mail értesítésnél nincs haptic feedback még egy acc nál meglehet oldani, hogy engedélyezés a telefonon a mail rezgés jelzését de 2 accountnál csak az egyiknél van jelzés. OS 5 óta van a hiba. Ezt a trüköt is fórumon olvastam. Döbbenetes hogy évek óta jól működő dolgot is el lehet cseszni. A döbbenet az hogy third party appokkal semmi gond csak a beépítettel. Ez már olyan Microsoft effektus. Tudom nem egy nagy dolog végül is csak nem jelez az óra hogy mailek jött. Szóval tényleg csúcs készülék csúcs áron bosszantó hibákkal.


#18

Hát nem tudom…
Régóta használom az apple termékeit, de az utóbbi években az “ érzés “ számomra valahogy már nem a régi… Az ár az egekben, és szerintem rengeteg a hiba! Pl apple ios12vel maga is elismerte, h most inkább egy stabil rendszerre törekszenek, újítások helyett. Vagyis akkor szerintük is volt baj… Most meg lefeissítem az órám, és ki-be kapcsolgat azóta…


#19

az ár mindig is magas volt, bizonyos összeg felett már így is, úgy is drága valami. hibák is ugyanúgy voltak, például anno maga Steve Jobs mondta azt az antennagate-nél, hogy rosszul fogod. az iOS 12-ben a gyorsaság mellett több új funkció is van. az Apple szerint általában soha nincsen baj semmivel, ilyesmit nagyon ritkán ismernek be (lásd az iOS 6 és az Apple Térképek).

megpróbáltad közben esetleg visszaállítani az óra beállításait?


#20

A “ Rosszul fogod “ kimaradt nekem, mert akkoriban 3gs-em volt, de emlékszem☝️😬!
Amúgy meg igazad van… Most az órám miatt valószínűleg kicsit sötétebben látom a dolgokat.

Persze! Próbáltam… nem segített…