Megjelent a watchOS 6.0.1 – Mickey és Minnie újra beszél

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/30/megjelent-a-watchos-6-0-1-mickey-es-minnie-ujra-beszel/

Másfél héttel a watchOS 6 megjelenése után az Apple ma este 7-kor kiadta a watchOS 6.0.1-es frissítést, ami több hibát is javít. Ezek egyike, hogy Mickey és Minnie újból beszél, illetve a naptár komplikáció ismét rendben megjeleníti az eseményeket. Az Apple annyira hamar közzétette ezt a frissítést is, hogy a hivatalos információkban lévő szöveget nem is fordították le…

S2 watchos6 info?

nincs.

1 kedvelés

Addig jó még nincs uj frissites legalab stabil a rendszer majd ha kijon a frissites es valaki felteszi utanna jonnek a bajok mindt az ios 13 nal

utánna jönek

Sziasztok,
S2-re nem jött még hivatalos watchOS 6.0 se?!?
Bocsi azért nem tudom mert beta profillal feltettem anno. Azóta töröltem a profilt és gondoltam official 6.0.1-re frissítek. De most akkor melyik watch szériákat szivatják és miért?!?

S1-re és S2-re még nincs hivatalos watchOS 6.x, úgyhogy azt maximum béta profillal tudod frissíteni jelenleg a 6.1 bétájára. valószínűleg már nem is lesz rájuk 6.0 és 6.0.1, hanem már eleve csak a 6.1 jelenik majd meg rájuk.

Hello!

Nekem egy olyan problémám van, hogy a reminders/emlékeztetők app nem működik az órán amióta az új szoftver van.

Tapasztalta más is ezt a hibát?
Van valakinek valami ötlet hogy lehetne orvosolni?
Vagy tudja valaki mikor fogja kijavítani ezt a hibát az Apple?

Köszi a válaszokat Gyuri

Én nem tudom mit javított az apple de nekem még mindíg nem beszél miki és mini pedig már letöltöttem a 6.01 es frissítést az órára watch series 3 m van.

próbáld meg visszaállítani az óra beállításait.

A hanganyagot akkor tolti le az ora, ha toltore van helyezve es van WiFi. Eltelt mar igy egy ejszaka a frissites telepitese ota?

Egyebkent, ugyonez tortenik Sirinel is valtas utan, 1-2 napig nema, majd ha vegzett a letoltessel ujra megszolal.

Köszi

Köszi tegnap egész éjszaka töltőn volt az óra de ígyse jó eddig jó volt a watch os 6 óta szar. Vissza állítottam a beállításokat de ígyse jó.

Nincs véletlen a hangok kikapcsolva?

Sziasztok!
Watch 5 OS 6.0.1. Ha elindítom az órán a compasst, majd bezárom és az óra kijelzője visszatér alapállapotba (always on vagy kikapcsolt mindegy) a következő csuklóemeléskor nem az órát mutatja, hanem a compasst. Nekem csak az off/on segített. Nálatok nem jelentkezik?
Köszönöm

ez funkció. Beállítások, Általános, Képernyő felébresztése alatt ott van a Képernyő ébresztésekor a legutóbbi alkalmazás megjelenítése rész.

csak a compassal csinálja…máss app-al nem.

ha szerinted vagy számodra ez hiba, akkor vegyél fel róla hibajegyet:

Nincsenek a hangok kikapcsolva valahogy vissza lehet rakni a watch os 5 ös rendszert? Ez a 6.01 egy szar.

te magad nem tudod visszatenni, csak az Apple és hivatalos szervizpartnerei.