Megjelent a watchOS 6.1 – Series 1 és Series 2, illetve AirPods Pro támogatás

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/10/29/megjelent-a-watchos-6-1-series-1-es-series-2-illetve-airpods-pro-tamogatas/

Majdnem napra pontosan egy hónappal a watchOS 6.0.1 megjelenése után az Apple ma este 6-kor kiadta a watchOS 6.1-es frissítést, ami több hibát is javít. A frissítés részletei nem mondanak szinte semmit, viszont fontos hír, hogy ezzel végre elérhetővé vált a watchOS 6 a Series 1-es és Series 2-es órákra is, amelyek eddig nem voltak frissíthetőek. Nem érdekelnek…

Most akkor lehet vagy nem lehet széria 1 re fel rakni?

Miert ne lehetne? Sehol nem irja senki, hogy nem lehet.

ezzel végre elérhetővé vált a watchOS 6 a Series 1-es és Series 2-es órákra is, amelyek eddig nem voltak frissíthetőek

1 kedvelés

Sajnos csak 5.3.3-at tölti az S2-re.
6.1-el kezdte a frissítést, közben váltott 5.3.3-ra.

Nálam S2-re hasít lefelé a 6.1.

@Jadeye beelőzött.

ha az órával párosított iPhone-on nem iOS 13 van, akkor nem lesz az órádon watchOS 6, hiszen a watchOS 6-hoz iOS 13 kell.

Gyönyörű gyerekek de nem ad fel lehetőséget arra hogy frissítse mert azt írja ahogy a 4.3.2 a napra kész software. Akkor hogyan tovább?

nekem egybol felment… de mi uj egy s2-n?

Es milyen Watchod van? A telon milyen iOS?

Ha tényleg a 4.3.2-es verziót mutatja neki és egyéb hiba nem csúszott a számításba, akkor Series 0 és azon nem is lesz támogatott a 6-os, főleg, hogy már az watchOS 5-t sem kapta meg.

Összedobtam egy ilyen oldalt, hogy megnézhessétek melyik óra melyik watchOS verziókkal kompatibilis. Az iPhone is hamarosan érkezik.

https://burgatshow.com/apple/watch.html

Ha adathiba van, nyugodtan szóljatok.

1 kedvelés

Ezért kérdeztem én is :smiley:

1 kedvelés

@trigmegistos:

sziasztok!

mielott elmentem itthonról reggel, elkezdtem a letöltést, mondom ha hazajövök ugy is folytatja. mar 3 oraja ‘szüneteltetve’, azt irja majd akkor folytatja, ha wifi-n lesz. hat de wifi-n van az ora is, telo is, es kapcsolódnak is egymáshoz. telefont mar ujrainditottam, de semmi.

Tedd töltőre az órát. Az is kell!

az is megvan. frissitettem mar, miota megvan, de ilyen meg nem volt

Van pár új számlap, számológép és menstruációs app, illetve barátok keresése. Én kb ennyit vettem észre.

1 kedvelés

meg a zene ikonja valtozott(?)

Sziasztok, telon 13.2 fut, watch s2-ön 6.1, de több alkalmazás pl viber, messenger revolut stb nem elérhető, folyton megjelenik az elérhető alkalmazások között, de nem rámegyek a telepítésre és nem történik semmi… (üzeneteket, értesítéséket megkapom, de órán nem tudok egyes alkalmazást megnyitni) mi lehet a gond?

Indítsd újra az órát. Ha nem javul meg, akkor a telefont is…