Megjelent a watchOS 7.0.1 – a Walletben letiltódott kártyákat érintő hiba javítása

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/24/megjelent-a-watchos-7-0-1-a-walletben-letiltodott-kartyakat-erinto-hiba-javitasa/

Az Apple este 7-kor kiadta a watchOS 7.0.1-et, ami a frissítés részletei alapján többek között egy, a Walletben letiltódott kártyákat érintő hibát javít. Akinek tehát problémája volt azzal, hogy egyes fizetési kártyái letiltódtak a watchOS 7-re való frissítéskor, annál most a 7.0.1-nek ezt orvosolnia kell. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy…

Kedves Apple tehet egy szívességet… reméltem hogy a Mac-et nyitni fogja újból, és nem random rebottol egész nap. De sajna 5x futottam neki, és nem hajlandó fel rakni a frissítést, ez nem az első frissítés amivel szenvedek, azt hiszem halkan azt sugallja ideje váltani…túl sokáig használtam.

Tárhely problémája volt az órának, bár ezt nem jelezte, ki kapcsoltam amit tudtam használatban, így fel ment a frissítés. Mac-el továbbra sem kommunikál.

ezt végigcsináltad már?

Igen, másik postban láttam. Még azzal is próbálkoztam hogy telefonból vissza állítottam a hálózat beállításokat, annak sem volt értelme.

nekem sem akarta nyitni a mac-et biztos hogy valami hálozati probléma volt, mert miután a kulcskarikából és a finderből töröltem mindent akkor is azt mondta nem látja az órát. majd el kellett mennem valahová és miután haza értem mondom megpróbálom megint és egyből be tudtam kapcsolni, ezért gondolom hogy biztos valami hálozati gondja van.

Nekem továbbra is újraindul, de most làttam mikor!
Tehát a Siri számlap volt bekapcsolva és a telefon az autóhoz is kapcsolódva volt Bluetooth kihangosítóként. Régen jól ment, de iOS 13.x verzióra frissítés óta a kocsi és a :iphone: kölcsönösen eldobja egy idő után egymást. Ez épp megtörtén ma is, amikor az óra ezután egy pillanattal később úgy indult újra, hogy 5 percig semmi nem ment az órán, még  jel sem volt! Visszafele a kocsival a Nike számlapra váltottam, de nem történt sem :iphone: eldobás, sem óra újraindulás! Esetleg újabb ötlet? Ja reggelre a legújabb Watch OS települt magától a töltőn volt!