Megjelent a watchOS 7.4 – Face ID-s zárolás feloldása Apple Watch-csal, hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent a watchOS 7.4 – Face ID-s zárolás feloldása Apple Watch-csal, hibajavítások - Szifon.com

Az Apple este 7-kor kiadta a watchOS 7.4-et, ami szokás szerint újdonságokat és hibajavításokat is tartalmaz. A legnagyobb újdonság most a Face ID-s telefonok zárolásának feloldása maszk viselése esetén, amivel a csuklónkon viselt óra azonosít minket a Face ID helyett, hiszen az a maszk miatt nem tudná felismerni az arcunkat, még ha erre már voltak…

Sziasztok,

Nekem meg Apple Watch S3-am van, tegnap frissitettem 7.4-re a FaceID-s maszkos cucc miatt, viszont SEMMILYEN szamlap nem maradt, csak a statisztikas.
Ez bug, veletlen, vagy direkt szedtek ki, hogy ujitsak/unk?

Koszi a valaszt!

ez tuti valami hiba.

1 kedvelés

Szia,

Köszönöm. Akkor megpróbálom unpair-elni, és utána újrahúzni.

Egyebeknt honnan tuntek el? Nem tudsz ujat csinalni es hozzaadni? Vagy csak a nem hasznaltak kerultek torlesre?

OFF: eddig is volt h csakúgy feloldott a watch, de most először ki is írt vmit az iphone-on, felül “kis ablakban”, h “watch feloldva” vagy vmi iylesmi… ez volt eddig is?

Igen, ez van az elso pillanattol kezdve, ha be van kapcsolva (azaz, kikapcsolhato). Eleg feloldani a telefont es felold az ora is.

1 kedvelés

Hát igen ez még néha nem akaródzik neki, legalábbis nálam és van jó párszor, hogy több feloldás után megy az óra feloldása is rendesen. Még nem jöttem rá mi az oka, de valami biztosan nem tetszik olyankor neki.

1 kedvelés

Hmm, nekem még mindig hibát ír ki a frissítés keresésénél. Pedig már párszor újra inditottam a telefont és az órát is. :frowning:

állítsd át magyarra :roll_eyes: :nerd_face:

a frissítések keresése nem sikerült, próbálja újra.

Közben ma volt egy kis időm “játszani” vele és sikerült.

Tudod, hogy mitől sikerült végül?

Hogy ettől sikerült-e nem tudom 100%-ban kijelenteni, de rátettem töltőre az órát (pedig fel volt töltve) feloldottam és utánna müködött.

Nekem rémlik, hogy az óra esetében nem elég, hogy 50% felett legyen az aksi, mint az iphone esetén, hanem töltőn IS kell, hogy legyen. Ezt valahol le is írják.

1 kedvelés

Töltőn előtte is volt, de fel is kellett oldani, de szerintem csak egy véletlen egybeesés volt, hogy mikor feloldottam akkor működött. De amúgy nem a frissítés közben lépett fel a hiba hanem már a frissítés keresése közben.