Megjelent a watchOS 8.0.1 – két, az Apple Watch Series 3-at érintő hiba javítása

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent a watchOS 8.0.1 – két, az Apple Watch Series 3-at érintő hiba javítása - Szifon.com

Kereken három héttel a watchOS 8 megjelenése után az Apple kiadta a watchOS 8.0.1-t, ami elsősorban kettő, az Apple Watch Series 3-at érintő hibát javít. Ezek egyrészt a szoftverfrissítés állapotát, másrészt pedig a kisegítő lehetőségek hiányzó beállításait érintő hibákat jelentik. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető? watchOS…

Az létezik, hogy a nagy dirrel-durral beharangozott billentyűzet nem megy a magyar órákon? Mert nagyon nem találom és egy helyen azt olvastam, hogy csak angol nyelvre állítva működik.

Series 7-es órád van?

Így van. Mármint ahogy Jadeye is mondja, Series 7-es órán csak angol régióra rakva működik az bill. Magyaron nem jelenik meg.

Köszi, közben én is megtaláltam, hogy csak angolul és kínaiul érhető el. És az sem megoldás, hogy angolra állítod a nyelvet, mert a kikapcsolhatatlan autocorrect minden magyar szöveget megváltoztat. Szemét húzás volt, hogy ezt nem kommunikálták, a németek és franciák nagyon ki vannak borulva. A lányom is, aki leginkább ezért cserélte le a régit.

Ilyen problémába más is belefutott a WatchOS 8-as rendszer után? Nekem is jelentkezik. Ha már besötétedik vagy kevés a fény, akkor az órán a szürke részek “villódznak”. Az az érdekes, hogy nem mindig jön elő. Nem hinném hogy hardver hiba lenne, mert frissítés előtt nem volt ilyen. Alany egy Watch Series 5. Visszaállítás, reset nem segített. Redditen többen is írták…

Kicsit off de talán tud valaki segíteni. A feleségemnek vettem egy Apple Watch 7-et. Egy iPhone 12 pro-val használja. Kapott egy új telefonszámot is, a multisim miatt. Sajnos nem tudom az Apple Pay beállítani mert az aktiváló sms-t a régi számra akarja küldeni. Beléptem az Apple ID-ba mindenhol átírtam az új számot de így se engedi.

nem a banknál kellene megváltoztatni a telefonszámot?

Lehet. Nem tudom. Ez volt a kérdésem. Hátha valaki tudja. Az OTPDirekten mindenhol ahol lehetett átírtam az új számra is. A vásárlásokról már az új számra kapja.