Megjelent a watchOS 8.7 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent a watchOS 8.7 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések - Szifon.com

Majdnem kereken két hónappal a watchOS 8.6 megjelenése után az Apple kiadta a watchOS 8.7-et, ami elsősorban fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz. Hogy ezek a fejlesztések és hibajavítások pontosan mit takarnak, azt most nem részletezte az Apple, a biztonsági frissítések viszont 26 darab sebezhetőséget orvosolnak. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető?…

Kérdésem a következő:
Ha telefonon és és az órán is a legújabb béta található, miután a telefont visszaállítom az utolsó hivatalos nem béta verzióra (15.6), majd visszarakom a 16.3 beta verziót az órát ismét lehet párosítani a telefonnal?

16.3 jelenleg nincs. elképzelhető, hogy az iOS 16 beta 3-ra gondoltál, hogy az van a telefonodon? ha az órádon watchOS 9 van, de a telefonodat visszaállítod iOS 16-ról a 15.6-ra, az órád nem lesz párosítható vele, mert a watchOS 9 minimum iOS 16-ot igényel. az órát te nem tudod visszaállítani watchOS 8.7-re, ahhoz le kell adnod egy hivatalos szervizpartnernél, akiknek külföldre kell kiküldeniük hozzá, mert itthon nincs senkinek jogosultsága erre.

Valószínűleg nem fogalmaztam érthetően. A telfonon iOS16b3 az órán iWatch 9 beta van.
Ha telefonra visszateszem az iOS15.6-ot akkor evidens, hogy nem párosítható az órával, de ha újra telepítem a 15.6-ra az iOS16b3-at akkor ismét párosítható az óra (amin marad beta9)?
Ki kell előtte jelentkeznem az óráról vagy semmi teendőm?

ja értem. ha a telefonon ismét iOS 16 lesz, akkor azzal természetesen párosítható lesz a watchOS 9-es óra.

1 kedvelés

Miert allitod vissza 15.6-ra, hogy aztan visszatedd a 16beta3-at? Miert nem rakod egyenesen a 16 beta3-at?

gondolom már visszaállította a 15.6-ot, és amiatt jött rá, hogy muszáj visszatennie az iOS 16 bétáját a Watch miatt, csak rosszul fogalmazott.

Hát igen ez az óra miatt a 22-es csapdája, mert ha azon az új van akkor a régi IOS-t nem akarja. Talán ez kicsi nógatása a usereknek, ha új órát vesz vki, akkor vegyen v frissítsen legújabb IOS-t futtató telóra is kb. Igaz amiket már nem támogat az új IOS azok valljuk be, eléggé lefutották amit kellett, ideje a cserének többnyire és a használt piac is nagy, ott is csemegézhet aki nem akar újat.

1 kedvelés

ennek itt semmi köze ahhoz, hogy mi van akkor, ha új órát veszel. itt kizárólag az okozta a problémát, hogy az órára is béta került, aminek a követelménye az iOS bétája. ha a készüléked frissíthető, akkor nincs probléma. az csak akkor van, ha a készüléked már nem frissíthető – de abban az esetben a watchOS olyan frissítése sem fog megjelenni számodra, ami miatt már ne lenne kompatibilis az iPhone-oddal. azt sem hinném, hogy tudnád az órát külön frissíteni, mert szerintem az iOS 15-ös készülék el fogja utasítani, hogy watchOS 9-es béta profilt tegyél az órára, szerintem fel fogja dobni, hogy ehhez legalább iOS 16 kell az iPhone-on, mert a watchOS 9 követelménye az.

Köszi szépen a terjedelmes leírást arról amit amugy is tudtam, biztosan lesz aki olvassa és új dolgokat tud meg belöle, bár én nem is erről írtam amit, de nem baj. Biztosan lesz aki azt érti benne amit én is szerettem volna, még akkor is ha az csak részeiben kötődik a témához.

Elég prózai az ok. Saját hülyeségem miatt kell. Töröltem az alap zárképernyőt a 16-ban, ami nekem fontos. Ezt máshogy nem tudom visszaállítani, csak ha újra telepítem az iOS16 beta verziót 15-ről.

Annyi történt, hogy újra párosítás előtt teljes törlést kellett alkalmazni az órán, hogy megszűnjön az előző párosítás.