Megjelent a watchOS 8 – megújult Fotók és portrés számlap, Fókusz, Tudatosság és egyebek

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent a watchOS 8 – megújult Fotók és portrés számlap, Fókusz, Tudatosság és egyebek - Szifon.com

Majdnem napra pontosan egy évvel a watchOS 7, kereken egy héttel a watchOS 7.6.2 megjelenése, nyolc béta verzió, és alig egy héttel az RC után az Apple ma este elérhetővé tette a watchOS 8-as frissítést. A watchOS 8 új módokat kínál ahhoz, hogy egészségesek és aktívak maradjunk, valamint a másokkal való kapcsolattartásra. Az újratervezett Fotók app segít, hogy…

Nah valakinek van elektromos bringa edzés? Vagy esés funkció edzés közben?

Kompatibilitás

A watchOS 8 az összes olyan készülékre elérhető, amire a watchOS 8 is

—-

S3-mal vannak már tapasztalatok?
Egyszerűen fel lehet telepíteni vagy a watchOS 7.x.x-nél bejött szarakodással lehet csak felvarázsolni?
Mennyire maradt használható? Megéri telepíteni?

köszi, javítva. a Series 3-at passz, nincs olyan órám, de úgy tudom, hogy azt a problémát már orvosolta az Apple egy korábbi watchOS-verzióban.

Hát, itt van némi visszafejlődés:

A 6-os watch-om a reggeli edzésemnél kb 150 kalóriával kevesebbet mért, mint korábban -ugyanazokat a gyakorlatokat végzem, ugyanolyan intenzitással, igy standard szokott lenni az eredmény pár kalória ide/oda-.
És az always on is annyira működik, hogy az óra mutató megáll az utoljára látottnál és csak mozgára jelenik meg az aktuális idő -korábban ez is folyamatos volt-. Remélem javitják.

Töröld le az órát és add hozzá újra. Ez a “remélem javítják” megoldás.