Megjelent a watchOS 9.0.2 – elsősorban négy hiba javítása

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2022/10/10/megjelent-a-watchos-9-0-2-elsosorban-negy-hiba-javitasa/

Majdnem napra pontosan egy hónappal a watchOS 9 megjelenése után az Apple kiadta a watchOS 9.0.2-t, ami esetén az Apple négy hiba javítását emelte ki. A watchOS 9.0.1 csak az Apple Watch Ultrára jelent meg, és egy, a hívások hangját érintő hibát javított. A watchOS 9.0.2 orvosolja azt a problémát, amikor a hangstreamelés megszakadt a Spotify…

Sziasztok!

Ilyen volt már valakinek? Telekomnál minden oké, de egyszerűen nem megy az eSim Watch 5 Cellularon. Kb 1 éve már használtam, de aztán nem volt szükség rá.

Üdv.,
Gábor

Mi a “hiba” a screenshoton? Hozza kell adni egy elofizetest, azutan fog mukodni.

Itt már hozzá van adva. De valamiért “nincs használatban” állapotba teszi, és semmi nem történik. (kipróbáltam a teló nelkül, de az óra nem látja a sim kártyát)

de az óra eleve csak akkor csatlakozik mobilhálózatra, ha nincs a közelben Bluetooth-on az iPhone, és nincs ismert Wi-Fi-hálózat sem. így is próbáltad?

Köszönöm a válaszokat!

Igen, próbáltam.

Ilyenkor ha rányomok az órán a mobilkapcsolat ikonra, felugrik az ide vonatkozó beállitasok menü:

Lehet az órám rossz. :frowning:

Dehogy van. Ha hozza lenne adva, akkor nem a “nincs hasznalatban” szekcioban lenne a “Telekom HU”, hanem a “mobil-elofizetes” szekcioban. A nincs hasznalatban szekcioban azok, a telefonban aktiv SIM-ek vannak, amelyek nincsenek az oraban, de van Watch tamogatasa. Ha nincs Watch tamogatas az adott SIM-hez, akkor a “mobil-elofizetes” szekcio alatt, lableckent jelenik meg, hogy van egy olyan simed, amihez nincs tamogatas.

Ugyonez “latszik”, az oras screenshoton is. Ott is azt irja, hogy nincs benne SIM, mert nem adtad meg hozza.

Végig mentem a hozzáadás folyamaton a Watch alkalmazásban: Beléptem a Telekom fiókba, amikor kérte, és kiválasztottam az áthelyezhető SIM-t. A végén kiírta, hogy az áthelyezés sikeresen megtörtént.

Ekkor a Watch alkalmazás pár másodpercing “Activating”, aztán a TELEKOM HU leugrik alulra a “Nincs használatban” részhez.

Lehet/kell még máshol is hozzáadni? Régebben másnak is simán így oldottam meg.

Köszönöm!

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Harmadszorra sikerült a Telekommal megoldani. Töröltettem a multiSim-et és újra felvettem (immáron én a mobilhálózat hozzáadásakor) Most működik.