Megjelent a watchOS 9.4 – az Apple orvosolta az ébresztések véletlen kikapcsolását

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent a watchOS 9.4 – az Apple orvosolta az ébresztések véletlen kikapcsolását - Szifon.com

Nagyjából másfél hónappal a watchOS 9.3.1 megjelenése után az Apple kiadta a watchOS 9.4-et, ami esetén az Apple orvosolta az ébresztések véletlen kikapcsolását, illetve Moldova és Ukrajna területén elérhetővé tette a Cikluskövetés a visszamenőleges ovulációs becslésekkel és a cikluseltérési értesítésekkel opciót. A cég ezen felül még azt is kiemelte, hogy a Pitvarfibrilláció-előzmények funkció most már…

Nekem újrakalibrálta a 6os watchom akksi %-át , 3%-al feljebb mint volt, bár már igy is csereérett, neccesen húzza ki az 1 napot.

Hello!
Segítségre van szükségem!
Frissíteni próbálom az S4 LTE órámat 8.7 verzióról, de az Iphone-on a frissítés állandóan leáll “Nem sikerült ellenőrizni a frissítést, mert nem kapcsolódik az internetre” szöveggel. Természetesen ez nem igaz, néztem már neten, sokan bajlódnak ezzel, nagyrészüknek sikerült így-úgy megoldani, de nálam semmi sem jött be.
Próbáltam másik telóról is I8-ról, ugyanez ott is. Mindegyiken legfrissebb IOS van fennt. Többször töröltem/párosítottam az órát, de sose tudta frissíteni, most meg már a párosításnál feldobja, hogy van friss szoftver, de persze a frissítés nem sikerül, és mostmár el sem indul az óra.
Valakinek valami ötlet?

@egycsavo ezt próbáld meg:

A kijelző jobb alsó sarkában lévő “i” gombot megnyomva válaszd ki a nyelvet, állítsd magyarra, majd a régiót is Magyarországra. Ezután párosítás indítása, kamerával beolvasni a szinkronizációs ponthalmazt. A telefon ekkor jelzi, hogy frissíteni kell az óra szoftverét. Rányomsz, hogy rendben, és elvileg nem lesz hiba. Feldobja a friss watchOS-t, amire ráböksz és elkezdi letölteni az órára.

@egycsavo segített az előbbi hosszászólásban említett módszer?

@Jadeye
Hello!
Sajnos nem. Most is azt írja, hogy nem sikerült a frissítést ellenőrizni…
Közben látom jelent meg új szoftver, hátha azzal jó lesz…