Megjelent a watchOS 9 – fejlesztések az Edzésben, Gyógyszerek, új számlapok és egyebek

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent a watchOS 9 – fejlesztések az Edzésben, Gyógyszerek, új számlapok és egyebek - Szifon.com

Majdnem napra pontosan egy évvel a watchOS 8, majdnem két hónappal a watchOS 8.7 illetve egy hónnapal a Series 3 modellek esetén érkezett a 8.7.1, hét béta verzió, és alig egy héttel az RC után az Apple ma este elérhetővé tette a watchOS 9-es frissítést. A watchOS 9 nagyszerű új módokat biztosít a kapcsolattartáshoz, a mozgáshoz és az egészség megőrzéséhez…

Ezeket az új edzés nézeteket például a lépéshossz stb. , valamint ezt az edzés tervezés Series 7 is lehet? Nem találom ezeket az opciókat.

mégis miért ne lehetne? a watchOS 9 egy csomó órára megjelent, nem csak a Series 8-ra.

Köszi, megtaláltam, az órán belül lehet az edzéseket szerkeszteni és ott vannak az újdonságok :slightly_smiling_face:.

alacsony töltöttség mód végül benne van?

miért ne lenne?

Nem Nike oram van, es megis megjelentek a Nike szamlapok! Ezt nem ertem hogy lehet.

Sziasztok! Most frissitettem az óra series 7 és a telefon iPhone 11 szoftveret és nem találom az óra menüben az edzés nézet menüpontot. Nem tudom hozzáadni az új funkciókat. Telefonon is a teljesítmény menüben inaktív a funkció de ami furcsa, hogy a telefon óra menü edzés/ edzés nézet egyáltalán nem látszik. Valami ötlet? Köszönöm!

ahogyan azt a termékbemutatón az Apple kiemelte, mivel már nincs Nike modell, így az összes órán elérhetővé váltak a Nike számlapok.

A nejem XS -én nem jelentek meg a Nike szamlapok🤔

1 kedvelés