Megjelent az Apple TV alkalmazás Nvidia Shieldre és Android TV-re is

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az Apple TV alkalmazás Nvidia Shieldre és Android TV-re is - Szifon.com

Az Apple TV alkalmazás mostantól az Nvidia Shield mellett már az Android TV operációs rendszert futtató tévéken és streaming eszközökön is elérhető, derült ki az Apple TV Twitter fiókjának bejegyzéséből. A Google tavaly decemberben jelentette be, hogy az ‌Apple TV‌ alkalmazás a közeljövőben több eszközre is elérhetővé válik az Android TV OS ökoszisztémájában. Az ‌Apple…

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de ez az Apple TV alkalmazás így más platformon szerintem csak annak kielégítő, aki csak Apple TV±os tartalmakat akar nézni. De aki mondjuk iTunesban megvásárolt filmeket is nézne annak nem jó, mert ha jól tudom ott nem érhetőek el az esetleges filmes extrák. Vagy rosszul tudom?

szerintem ez csak az Apple TV+ tartalmakra jó, de mivel nincs olyan eszközöm, ami Android TV-t futtatna, így nem tudom megnézni, androidos tabletre és telefonra meg nem elérhető.

Mondjuk már az is nagy szó, hogy egyáltalán ennyire nyitnak. Igaz Apple Music app is van Androidra.

Én CCGTV-t használok. A szifon kapcsán van ugye ATV+ előfizetésem és vele együtt itunes accountom is. Össze van kötve a két rendszer, vagyis az itunes film kinálata és a ATV+ is.
Ugyanúgy tudom a droidos rendszeren nézni a Reszkessetek betörőket, mint a Morning Show-t szifonon.

jah és már úgy 2 hónapja megy, just sayin’

A Google Chromecaston már márciusban futott az Apple TV app, megtévesztően hasonló dizájnnal, mint a gyári Apple TV-n. Ugyanazok a tartalmak érhetők el, beleértve a megvásárolt filmeket is.
Az LG OLED TV-n is fut már több éve az Apple TV app, ugyancsak hasonló kinézettel és azonos szolgáltatásokkal.
Igazából az Apple nem is a fizikai TV-n akar keresni, hanem a szolgáltatáson és a filmek eladásán. Szerintem ezért nyitott minden platformon.