Megjelent az iOS 12.1.2 – eSIM-aktiválási hiba javítása

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/17/megjelent-az-ios-12-1-2-esim-aktivalasi-hiba-javitasa/

Nem egészen két héttel az iOS 12.1.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 12.1.2-t. Az új kiadás elsősorban egy eSIM-aktiválással kapcsolatos hibát javít az iPhone XR-en, iPhone XS-en és iPhone XS Maxen. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord a cikkben ezeket: Letöltés. iOS 12.1.2 újdonságok A hivatalos információkban az Apple…

Sziasztok!

Kb. iOS12.1.1. megjelenése óta a bekapcsológombot sokkal hosszabban (mondjuk 4mp) nyomva kell tartanom, hogy a készülék (iPhoneX) bekapcsoljon. Korábban akár már egy nagyon rövid nyomás is elég volt, és már meg is jelent az Apple logó.
Más is tapasztalt esetleg már ilyet?
(Még nem tudom eldönteni, hogy feature vagy bug? :D)

Szerintem feature. Nekem is ezt csinalja. (Mondjuk majus ota miota megvan a telefonom csak most kapcsoltam ki hogy kiprobaljam miattad.)

Gondolom a veletlen bekapcsolasok miatt tettek bele.

Sziasztok!

Nálunk azóta problémák vannak a 4G-vel mióta vettünk a cégnek egy XS-t és egy XSMax-t. Az első készülékek voltak itt az országban, de különböző helyen lettek véve (Bp., Pécs) és mégis ugyan az a jelenség mind kettőnél: látszólag van 4G kapcsolat (ki van írva a felirat és IP címet is kapunk, viszont nincs internet kapcsolat).
Teló kikapcs., vagy repülő mód ki-be oldja csak meg a dolgot. Próbálkoztunk már a Telenornál és az Apple-nél is, egymásra mutogatnak. A SIM kártyák nem öregek. Régebbi készülékeknél semmi probléma nem volt (X, 8), nagyon bánom már a váltást… más nem tapasztalt hasonlót? Eddig egy frissítés sem segített, hátha ez… az ESIM hiányát már nem is említem, nem tudom a Telenor mikor akar már lépni ezügyben.

A Telenor szerintem kb 2050-ben fogja bevezetni az eSIM-et. Nem értem miért akkora fájdalom nekik, főleg, hogy egyébként van már ország (Norvégia) ahol kínálnak eSIM-et.

Feltettem 5S-re. Azóta ha bejövök kintről, használnám kikapcsol magamtól és alacsony töltöttséget ír… Ilyet tavaly a -15 fokban sem csinált! :)))

Akkumulátor probléma. Cseréltesd ki… Egy év pedig rengeteg idő egy akksi életében.

Nem kell! :slight_smile: Visszaállítottam a iOS 12.1.1-et, azóta nem csinálja.
Ennél a telefonnal nem sok. Munkásphone! Egy hétig simán bírja az aksija, olyat keveset van nyomkodva. Max időt, sms-t nézni, néha hívnak felvenni.

1 kedvelés

Sziasztok!
Nem rég frissítettem a kis SE-T, és arra lettem figyelmes hogy egy éjszaka alatt ha rajta hagyom a WiFi-t lemegy 15-25% is . Tudnátok segíteni hogy mitől lehet ?
12.1-el nem csinált ilyet.
A telefon aksija novemberben lett cserélve

Ez lehetséges, hogy csak néhány napig csinálja, mondjuk az első mentésig a felhőbe stb… :slight_smile:

Az is lehet hogy valami alkalmazás beakadt nála

Nyilván egy multitasking kilövést és újraindítást megér.

Azt nem értem, régebbi iPhonenokra minek adták ki, ha ezekben nincs eSim? Itt riasztgat az 5S-em, hogy frissítsem, hát nem fogom, semmi értelme.

azért adták ki, mert nem csak a felsorolt hibákat javítja, hanem több olyan dolgot is, amit külön nem emelt ki az Apple.

Említenél néhányat ,ami releváns egy 5s-nél?

az Apple nem közölt ennél többet. nyilván azért adták ki a nem eSIM-es készülékekre is, mert olyan dolgokat is módosítottak/javítottak, ami más készüléken is jelen van, hiszen másképp értelmetlen lenne.

Ha megnézzük, hogy melyik iOS-t írja alá az Apple, ott kétféle 12.1.2 változat van: a 16C101 és a 16C104. Lehet arról tudni valamit, mi a különbség?

Üdv. Van bármiféle Jailbreak lehetőség az iOS ezen verziójára??

jelenleg nincs.

Ezt néztem én is de még nem jöttem rá. + nálam az SE-n 12.1.2 (16C101) van és valamiért az iTunes kiadja a 12.1.2-es frissítést, hogy elérhető. OTA-n nem, csak az iTunes. Kissé megbolondult vagy nem tudom mivan vele.