Megjelent az iOS 12.3.1 – iMessage szűrési hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/05/24/megjelent-az-ios-12-3-1-imessage-szuresi-hibajavitasok/

Közel két héttel az iOS 12.3 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 12.3.1-et. Az új kiadás elsősorban két, az iMessage üzenetek szűrése esetén meglévő hibát javít. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord a cikkben ezeket: Letöltés. iOS 12.3.1 újdonságok A hivatalos információkban az Apple a következőket írja: Az iOS…

Nekem folyamatosan volt hívás alatt fura megszakadás, extra érdekes recsegéssel. Kikapcsoltattam a hívás alatti 4G-t. Úgy elmúlt, de most jöhet az frissítéssel a tesztelés.
ui.: a frissítés része VoLTE hivásokkal kapcsolatos hiba javítása is!

a VoLTE-t nem írja a frissítés sem magyar, sem angol UI esetén – de a cikkbe bemásoltuk, mit ír a magyar szöveg.

Ios 12.4 beta 2-re update-el rámegy?

alacsonyabb verziójú rendszerre nem tudsz magasabb verziójú rendszerről frissíteni.

iTunes-szal megpróbálhatod, de csak helyreállítási módban, a letöltött IPSW-t betallózva, mert normál módban várhatóan eldobja majd azzal, hogy régebbi, mint ami a készüléken van. de egyébként:

Így van, nem írja. Minden nagy külföldi oldalon ott van a cikkekeben ez. Lehet hogy egy under the hood javítás?!

vagy mivel a külföldi oldalak cikkeiben a 9to5Mac által kiszivárogtatott changelog van, ezért lehet, hogy az Apple csak azt tesztelte ezzel, hogy honnan szerzi meg a szivárogtató az információit, hogy ezt megakadályozhassák a jövőben.

így viszont, mivel a megjelent changelog nem ír VoLTE hibajavítást, nem lehet kijelenteni, hogy ilyesmit is javítana ez a frissítés. persze ez nem kizárt, de az mindenképpen furcsa, hogy a hivatalos changelogban nincs ilyesmi, csak a kiszivárogtatottban.

Nekem iPhone 6 on és XR on is ugyanaz volt csak azon már frissitettem.

ez furcsa, nekünk egy készülékünk esetén sem írta a fentieket, ezért is vettük ki a cikkből a VoLTE-s mondatot még a közzététel előtt.

Lehet hogy régiótól függ ?
Én pl izraelben vagyok (Izraeli beállitásokkal csak a nyelv angol), de láttam hogy az usa ban is kiirja a VoLTE t is a changelog.

Egyébként eddig a hosszabb telefonhivásoknál mindegy hogy vonalas vagy FaceTime hang, kb tiz perc után elkezdett nagyon berecsegni a hang. Torz meg visszhangos lett. Remélem ez megoldja. Lehet hogy ez Magyarországon nem is volt probléma.

nem hinném, hogy a régiónak ehhez köze lenne, mert nekem például USA van beállítva, de több készüléken is néztük, több különböző beállítással, és nem írta ezt.

USA regios, USAban vasarolt iPhone 8 nem irt ilyet.

Természetesen elhiszem nektek, de itt mind az Xr egy iPhone 7 és a már nem használt iPhone 6 is ugyanezt irta ki. De láttam YouTube on hogy aki mutatta az ujdonságokat annak is kiirta.
Szóval én meg úgy jártam hogy nem is láttam olyant akinek ezt ne irta volna bele.