Megjelent az iOS 12.4.1 – az unc0ver jailbreak által kihasznált hiba javítása

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/08/26/megjelent-az-ios-12-4-1-az-unc0ver-jailbreak-altal-kihasznalt-hiba-javitasa/

Kicsit több mint egy hónappal az iOS 12.4 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 12.4.1-et. Az iOS 12.4.1 gyakorlatilag várhatóan az iOS 12.4-ben véletlenül visszahozott, és a napokban megjelent jailbreaket lehetővé tévő hibát javítja. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord a cikkben ezeket: Letöltés. iOS 12.4.1 újdonságok A hivatalos információkban…

Csak a JB hiba miatt csináltak egy javítást? a kutya nem fogja felrakni… lol

egy olyan hibát is javítottak, amit korábban már javítottak, de “visszarontottak” a 12.4-ben. ha pedig valaki még nem frissített a 12.4-re, és megszüntetik az aláírását, akkor még azok is megjárhatják, akiknek már a 12.4 van fent, ha bármi okból restore-ra kényszerülnek, hiszen akkor már csak a hivatalosan legfrissebb, és aláírt verziót tudják feltenni.

Aki restorra kényszerül az használja a beállítások - általános - alaphelyzetbe állítás funckiót ami tök ugyan az mint az itunesban a restore azzal a kivétellel, hogy nem csatlakozik a szerverhez, hogy ellenőrizze, hogy nincs-e újjabb elérhető verzió. :smiley:
Aki meg nem rakta még fel a 12.4-et és kell neki a jb az meg így járt. :smiley:

ha restore-ra kényszerülsz, az értelemszerűen azt jelenti, hogy nem tudod az említett opciót használni.

az összes tartalom, beállítás törlése opció sosem kapcsolódott az Apple szerveréhez, és nem ellenőrizte, van-e újabb verzió. az csak magán a készüléken fut le.

Van olyan helyzet, hogy csak az itunes restore segíthet? akkor ott valamit nagyon elbaszott az iOS-on. :smiley:

jailbreak után, mivel hozzáférhetsz a teljes fájlrendszerhez, okozhatsz olyan problémát, ami miatt be sem tölt az iOS.

1 kedvelés

Vodafone alatt mennyi a Carrier Bundle száma? 36 vagy már 37?

iTunesban tortent frissites utan iPhone 8-on 36.

Köszi. Akkor maradok már ios 13 bétán a Vodafone VOLTE miatt, mivel ahhoz kell a 37es már.

Volte nálam nem működik a Vodánál ,
Írtam nekik a hivatalos válasz :
“Tájékoztatjuk, hogy a 4G (VoLTE) szolgáltatás jelenleg a Samsung Galaxy S8/S8+, vagy Huawei Mate 20 készülékkel működik. Ezen készülékek használata esetén hálózati oldalról automatikusan aktiváljuk a szolgáltatást.
Jelen elektronikus levelünk keltekor nem rendelkezünk információval arról, hogy az Apple iPhone készülékeknél mikor lesz elérhető a 4G (VoLTE) szolgáltatás.”

Szépen felhívod az ügyfélszolgálat. Elmondod, hogy vettél egy s8at és kb 3 perc alatt bekapcsolják. Restart és az ios 13-ban a hálózati beállításoknál Volte be. Nem kell e-mailt írogatni. Xs max használom ios 13 béta 8 alatt sima vitamax tuti kártyával a volte. Pár napja van így, eddig hiba nem jelentkezett.

És működik tényleg köszi :slight_smile:

Azt honnan tudom, hogy VoLTE-n hívok-e valakit vagy sima telefon-on?

a VoLTE is sima telefon (még ha technikailag másképp is épül fel a hívás), csak akkor az LTE-hálózaton keresztül csatlakozik a készüléked, és nem vált vissza mondjuk 3G-re, vagy 2G-re. ilyenkor LTE-t mutat a szolgáltatónév mellett – hacsak nem vagy Wi-Fi-re is csatlakozva, mert akkor a Wi-Fi csíkjait látod ott.

Egy ilyen professzionális tehetségre hogyan lehet, hogy még nem figyelt fel Cook vagy Federighi és alkalmazná az Apple szoftverfejlesztői részlegén? :thinking: (ritka az olyan kitűnő szakember mint Jadeye [szerintem] ).

Akinek mentve van az SHSH az hogyan tud downgradelni?

általában sehogyan, mivel a 64-bites készülékek esetén eleve jailbreakelve kell lennie, hogy mondjuk a Prometheus-t használhasd erre. tehát ne hagyatkozz az SHSH-ra, hanem addig tedd fel a 12.4-et, ameddig még aláírja az Apple, mert azzal biztosan működik.

Csak ennyi hogy az Ügyfèlszolgàlatot felhívom és megkérem őket hogy kapcsolják be és megy is újraindítás után ?

Nothx apple!

A nem aláírt verziókkal való játszást én is díjaznám! :slight_smile: