Megjelent az iOS 12.4 – iPhone-költöztetés funkció és egyéb fejlesztések

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/07/22/megjelent-az-ios-12-4-iphone-koltoztetes-funkcio-es-egyeb-fejlesztesek/

Majdnem napra pontosan két hónappal az iOS 12.3.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 12.4-et. Az iOS 12.4 új funkcióként kínálja az iPhone-költöztetést, amellyel közvetlenül továbbíthatjuk az adatokat régi iPhone-ról egy új iPhone-ra, ezenkívül az iPhone vagy az iPad biztonságát is javítja. Ezen túl megérkezett a macOS Mojave 10.14.6 is.

Akkor azok az iOS eszközök, amik az iOS 13-at nem kapják meg, ezzel a verzióval mennek “nyugdíjba”? :blush:

ez majd kiderül. hosszú még az idő szeptemberig.

Ezeket a linkeket engedjük el, van erre hivatalos cikkünk: https://szifon.com/2015/01/31/gyakori-kerdesek-melyik-ios-verziot-irja-meg-ala-az-apple/

Köszi!

Az “egyéb fejlesztésekről” konkrétan most derült ki, hogy elég durva sebezhetőségek foltozásait takarják. És még mindig maradt javítanivaló a felfedett hibákból.
Bővebben: https:/ /www.zdnet.com/article/google-researchers-disclose-vulnerabilities-for-interactionless-ios-attacks/
(miért is vagyok “új felhasználó”, aki nem írhat linkeket a hsz-ekbe?)

az “interactionless” szöveg az konkrétan pontatlan, és az erre alapozó cikkek szenzációhajhászak. meg kell nyitni hozzá az adott üzenetet, tehát felhasználói interakció szükséges hozzá.

(az Apple szoftverfrissítéseinek biztonsági tartalmára mutató linket minden esetben tartalmazza a frissítés részleteinek leírása az iOS-ben és az iTunes esetén is, aki kíváncsi ezekre, az bármikor elolvashatja az Apple oldalán - bár a hétköznapi felhasználóknak legtöbbször semmit sem mondanak, amik ott le vannak írva.)