Megjelent az iOS 12 – jobb teljesítmény, új funkciók és javítások


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/09/17/megjelent-az-ios-12-jobb-teljesitmeny-uj-funkciok-es-javitasok/

Majdnem napra pontosan egy évvel az iOS 11, alig több mint két hónappal az iOS 11.4.1, stílusosan tizenkettő béta változat, és mindössze öt nappal a GM után az Apple kiadta az iOS 12-es frissítést. Az iOS 12 kapcsán az Apple bő egy tucat főbb újdonság-kategóriára helyezte a hangsúlyt, amelyeken most mi is végigmennénk. Nem érdekelnek az újdonságok,…


#2

Ahogy néztem a Worklflow app is átlett nevezve az AppStoreban Parancsokra, ez már lehet korábban megtörtént mondjuk.


#3

NFC hasznalatrol van valami info? Feloldottak mar a korlatozast? Tudom csinalni amit android mar evek ota kepes?


#5

@flamer nem oldották fel. nem volt szó arról, hogy feloldanák.

@paul78 nincs ilyen funkció.


#7

vedd fel nekik hibajegyre: https://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/


#8

Ios 12 béta van az iPhone-omon miért nem Jön nekem a rendes Apple frissítés ?


#9

érdemes végigolvasni a cikket, mert leírtuk benne: azért nem jelenik meg, mert a most megjelent verzió ugyanaz, mint a kiadásra szánt változat.


#10

Köszi, akkor ez csak spekulacio volt :frowning:


#11

ezek csak pletykák voltak. ami változott, az az, hogy már egyes egyetemi belépőkártyákat is hozzá lehet adni a Wallethez.


#12

Hehe már csak 1,5h és lent van az ipsw! :joy: 300kB/s-el jön. Remélem, még ma este fel tudom tenni az SE-mre és össze tudom hasonlítani. Az 5S marad holnapra.
Hogy van ez a Siri Shortcuts? Én már korábban letöltöttem a Workflow-t, de pontosan miben is különbözik?


#13

Sajnalattal hallom… biztam benne hogy vegre ios videkre is eljut az nfc hasznalata… koszi az infor.


#14

a Workflow ma “átfrissül” Shortcuts-ra, innentől nincs Workflow. annyiban különbözik, hogy Sirivel is lefuttathatsz parancsokat. a Workflow azt nem tudta.


#15

Jaa igaz, a Siri. Nem vettem észre a GM-ben, mert hamarabb kipróbáltam. Viszont amikor mondok Sirinek egy parancsot, amit beprogramoztam, hogy játszon le egy playlistet, var kb 5-6 mp-et és csak utána játsza. Ez csak nekem van?


#16

De jó, hogy mindegyik iOS megegyezik a GM-rel, így ma már se iPhone-t, se iPad-t, se a Watch-t nem kell frissítenem. :ok_hand: Most már csak a profilok törlése van vissza.


#17

Az iPhone 3G ota Apple fan vagyok.Mindig iPhone keszulekem van/volt.Viszont felhaboritonak tartom,hogy ezt a kurv@ NFC-t nem lehet hasznalni fizetesre(otp).Komolyan mondom hatalmasat csalodtam… :nauseated_face:


#18

sajnos ez már nyáron, az első bétával kiderült, és nem is volt várható, hogy ez változni fog. erre lenne megoldás az Apple Pay, csak hát persze a hazai bankok sem tolonganak az Apple-nél, hogy a VISA vagy a MasterCard helyett nekik adjanak forgalmi jutalékot.


#19

Sziasztok .
Tudja valaki a CarPlay be Hogyan lehet a Waze t integralni ???


#20

Szerintem meg nem jelenhetett meg az a verzio. Par napja engedelyezett az Xcode 10/iOs 12 SDK hasznalataval appokat feltolteni a storeba, az utolso waze update pedig kb 1 hetes.


#21

te sehogyan nem tudod. az iOS 12 csak lehetővé teszi ezt, de azt az adott fejlesztőnek kell beletenni, tehát meg kell várnod, míg az adott app frissül ezzel.


#22

Sziasztok! Az “agyban toltott ido” opciot en sehol nem talalom a beallitasok—>ne zavarjanakban…
Soot,azt sem tudom,h helyszint,hogy lehetne beallitani. Iphone 8 (ha ez szamit)
Koszi