Megjelent az iOS 12 – jobb teljesítmény, új funkciók és javítások

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/09/17/megjelent-az-ios-12-jobb-teljesitmeny-uj-funkciok-es-javitasok/

Majdnem napra pontosan egy évvel az iOS 11, alig több mint két hónappal az iOS 11.4.1, stílusosan tizenkettő béta változat, és mindössze öt nappal a GM után az Apple kiadta az iOS 12-es frissítést. Az iOS 12 kapcsán az Apple bő egy tucat főbb újdonság-kategóriára helyezte a hangsúlyt, amelyeken most mi is végigmennénk. Nem érdekelnek az újdonságok,…

Ahogy néztem a Worklflow app is átlett nevezve az AppStoreban Parancsokra, ez már lehet korábban megtörtént mondjuk.

NFC hasznalatrol van valami info? Feloldottak mar a korlatozast? Tudom csinalni amit android mar evek ota kepes?

@flamer nem oldották fel. nem volt szó arról, hogy feloldanák.

@paul78 nincs ilyen funkció.

vedd fel nekik hibajegyre: https://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/

Ios 12 béta van az iPhone-omon miért nem Jön nekem a rendes Apple frissítés ?

érdemes végigolvasni a cikket, mert leírtuk benne: azért nem jelenik meg, mert a most megjelent verzió ugyanaz, mint a kiadásra szánt változat.

Köszi, akkor ez csak spekulacio volt :frowning:

ezek csak pletykák voltak. ami változott, az az, hogy már egyes egyetemi belépőkártyákat is hozzá lehet adni a Wallethez.

Hehe már csak 1,5h és lent van az ipsw! :joy: 300kB/s-el jön. Remélem, még ma este fel tudom tenni az SE-mre és össze tudom hasonlítani. Az 5S marad holnapra.
Hogy van ez a Siri Shortcuts? Én már korábban letöltöttem a Workflow-t, de pontosan miben is különbözik?

Sajnalattal hallom… biztam benne hogy vegre ios videkre is eljut az nfc hasznalata… koszi az infor.

a Workflow ma “átfrissül” Shortcuts-ra, innentől nincs Workflow. annyiban különbözik, hogy Sirivel is lefuttathatsz parancsokat. a Workflow azt nem tudta.

Jaa igaz, a Siri. Nem vettem észre a GM-ben, mert hamarabb kipróbáltam. Viszont amikor mondok Sirinek egy parancsot, amit beprogramoztam, hogy játszon le egy playlistet, var kb 5-6 mp-et és csak utána játsza. Ez csak nekem van?

De jó, hogy mindegyik iOS megegyezik a GM-rel, így ma már se iPhone-t, se iPad-t, se a Watch-t nem kell frissítenem. :ok_hand: Most már csak a profilok törlése van vissza.

Az iPhone 3G ota Apple fan vagyok.Mindig iPhone keszulekem van/volt.Viszont felhaboritonak tartom,hogy ezt a kurv@ NFC-t nem lehet hasznalni fizetesre(otp).Komolyan mondom hatalmasat csalodtam… :nauseated_face:

sajnos ez már nyáron, az első bétával kiderült, és nem is volt várható, hogy ez változni fog. erre lenne megoldás az Apple Pay, csak hát persze a hazai bankok sem tolonganak az Apple-nél, hogy a VISA vagy a MasterCard helyett nekik adjanak forgalmi jutalékot.

Sziasztok .
Tudja valaki a CarPlay be Hogyan lehet a Waze t integralni ???

Szerintem meg nem jelenhetett meg az a verzio. Par napja engedelyezett az Xcode 10/iOs 12 SDK hasznalataval appokat feltolteni a storeba, az utolso waze update pedig kb 1 hetes.

te sehogyan nem tudod. az iOS 12 csak lehetővé teszi ezt, de azt az adott fejlesztőnek kell beletenni, tehát meg kell várnod, míg az adott app frissül ezzel.

Sziasztok! Az “agyban toltott ido” opciot en sehol nem talalom a beallitasok—>ne zavarjanakban…
Soot,azt sem tudom,h helyszint,hogy lehetne beallitani. Iphone 8 (ha ez szamit)
Koszi