Megjelent az iOS 13.1.3 – majdnem tucatnyi hiba javítása

Nekem egy pro van, egy SIM-mel használom és előfordult már nálam is az általad leírt hiba. Páromnak is pro van, nála “csak” a hívás közbeni hálózateldobás játszik.

Két db, másfél éve vásárolt (és hibátlanul működő) iPhone X telefon, mindkettő az ios13
frissítés után kezdte a hálózat eldobást, rögtön a frissítés után. Az Apple ügyfélszolgálatával többször, egyik alkalommal pedig kb. 45 percig beszélgettem, minden lehetséges létező megoldást kipróbáltam, kérdésemre úgy nyilatkoztak nem állítható vissza az iOS 12. Itt a vége. Nem jókedvemben veszek drága pénzért új telefont. Ezért nekem iFos. Attól pedig még ugyanolyan szégyen a dolog, hogy nem minden telefon csinálja. Még szép is, hogy nem mindegyik. Amíg működött dicsértem, amikor nem működik és belátható időn belül nem javítható akkor szar. Telefonálni vettem, nem hájpolni, az előbbit pedig most nem tudja. Ilyen az élet, tudomásul kell venni. Persze ez csak az én véleményem. Még természetes! :wink:

ezt akkor csinálja ha egyik vonal sem aktív. Ha az a vonal ami foglalt és azon hívnak akkor megy a hívás várakoztatás ha a másikon hívnak akkor megy hangpóstára ez rendben is van így az a gáz ha egyik sem foglalt hívnak de nálam nem csörög és a nem fogadott hívásoknál sem jelenik meg. Na ez a gáz, és felhív az ügyfél amikor végre elér és közli hogy már vagy 4x hívott.

Van olyan aki telekomos és eldobja a hálozatot? Mert eddig akik ide írtak mind vodafonosok voltak, (asszem volt 1-2 telenoros is), lehet, hogy a szolgáltatónál van a gond.

mindhárom szolgáltatóval kapcsolatban volt már több hozzászólás.

iPhone XS és a legújabb iOS felrakva iTunes-on keresztül és új telefonként beállítva, Vodafone RED-es vagyok jó pár éve, és nekem nincs VoLTE funkció.

Akkor viszont nem a telefon a hibás, hanem ennek alapján az IOS13, de csak halkan kérdem, hogy ha rögtön kezdte miért is nem állítottad vissza legalább az egyiket?

Hát igen lehet az is hogy szolgáltatói gond főként, én Telekommal még sosem tapasztaltam eldobást, ellenben az érdekes, hogy főnököm vodás és egyedül ő nem tud igaz Signalon, rendszeresen hívni, más igen, vele amikor beszélünk és mobilneten van akkor szinte érthetetlen amit mond,stb.

Mondjuk én sem találtam itt olyant aki Telekomos és eldobálná a hálózatot problémával írt, de lehet átsiklottam fölötte

én Telekomos vagyok

Párom Telekomos, és dobálja neki is gazdagon.

A Haptic touch amúgy nem zavar senkit? Én megőrülök tőle, állandóan meg akar nyitni valamit miközbe görgetek egy oldalon. Kár hogy nem lehet kikapcsolni.

@szotyi33: Beállítások, Kisegítő lehetőségek, Érintés, 3D és haptikus érintés?

Igen, ugye a 3D helyett van és azt érzékeli hogy menyi idejig tartom rajt a kijelzőn az újjam

mármint mi igen? a leírt menüpontban tudod kikapcsolni.

nem csak a 3D-t lehet kikapcsolni a haptikus érintés az marad ,már próbáltam

mármint arra gondolsz, amikor a Safariban egy linkre rányomsz? mert az minden készüléken elérhető, független a 3D vagy Haptic Touch-tól.

Igen arra, azt hittem az a haptic miatt van. De nagyon sokszor jön elő pedig csak görgetek.

Sziasztok!
Erről a vowifi dologról akartok írni egy cikket, hogy mi ez, hogy áll itthon stb? Nekem például itthon nagyon hasznos lenne, mert gyatra a térerő és ez megoldaná.
Köszi!

az iPhone esetén hazánkban ez nem érhető el jelenleg.

De igény az volna rá.