Megjelent az iOS 13.1.3 – majdnem tucatnyi hiba javítása

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/10/15/megjelent-az-ios-13-1-3-majdnem-tucatnyi-hiba-javitasa/

Jó két héttel az iOS 13.1.2 megjelenése után az Apple ma este 7-kor kiadta az iOS 13.1.3-as frissítést, ami most is több hibát javít. Az Apple konkrétan tíz különböző problémát is felsorol a frissítés részleteiben, tehát mindenképpen érdemes frissíteni! Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető? iOS 13.1.3 újdonságok A hivatalos…

Ha valakinél kijavítja a hálózateldobás problémát írja már ide plz :slight_smile:

Szevasztok! Kinek mi tippje: a 13.2 béta. ezeket a hibajavításokat tartalmazza már? :slight_smile:

Pont ezt akartam kérdezni :slight_smile:

Folyamatban a frissítés 6s-en Vodafone hálózattal. Megírom a végeredményt. :slight_smile:

1 kedvelés

szerintem nem.

Aki felteszi iPhone 11-re egy pár nap múlva tud tapasztalatokat írni az aksiidővel kapcsolatban? Nekem most 13.1.1 van fent ezzel nagyon jó az aksiidőm, 13.1.2-vel nagyon rossz volt, ezért is tettem vissza az előbbit. Előre is köszi! :smiley:

Nézzétek meg, hogy a modem firmware frissült-e. Legutoljára is az volt a megoldás, de kellett hozzá hálózati frissités is. Ha megjavult akkor igen gyorsak voltak. Rutinosak már :grinning:

Nem sikerült orvosolni a problémát a hálózat eldobással kapcsolatban… :-/

Sajnálom :frowning:

1 kedvelés

Viszont a bugreportomat elolvasták és javították is. iPhone-n gyorsították a spotlight search előhozását, kicsit lassan jött elő 13.1.2-nél. Remélem a csomó fotó app hibát is javítják majd 13.2-ben, meg a vizuál bugos touchid authentikációt is.

Köszi :slight_smile: Majd talán a következővel sikerül javítaniuk, én ezen már csak nevetni tudok… Felesleges bosszankodni, lassan két hete ez megy.

Lehet nem olyan egyszerű a probléma megoldása mint ti szeretnétek.

Sajnos nem javították a hálózat droppot… (ip 6s)

1 kedvelés

Én szénné anyáztam volna már magam, naponta hívtam volna az ügyfélszolgálatot és kicseréltettem volna már a telefonomat is :smiley: Nyilván egyik se megoldás, de rohadt bosszantó.

Telekom VoWiFi támogatást nem hozott a frissítés. Egyszer csak jön az is iPhonera.

Hát az első héten én is így voltam :smiley: eljátszottam a gondolattal, hogy az ablakon repül az utcára a telefon vagy a kutyámnak adom, hogy rágja meg egy kicsit, jó lesz játéknak. :smiley: :smiley: A cserére nem sok esélyem lenne/lett volna szerintem, mert Áprilisban volt 2 éves a telefon. Hívtam én is mindenkit az első héten, akit csak lehetett, de sokra nem mentem.

Én már csak a Telenor VoLTE-t várom mindennél jobban. :smiley:

én úgy emlékszem, hogy egyáltalán nem volt szó ilyesmiről hazai szolgáltatók viszonyában, még csak pletyka szintjén sem. de az USA-ban már van ilyen iPhone-nal is régebb óta.

Akkor ez nem is működik? Vagy csak az ö telefonjaikon.
https://digi.hu/volte