Megjelent az iOS 13.2.3 – további hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/11/18/megjelent-az-ios-13-2-3-tovabbi-hibajavitasok/

Némileg váratlanul az Apple este 7-kor kiadta az iOS 13.2.3-at, ami több hibát is javít. Ezek közül a cég a keresés működését, az Üzenetek részletnézetét, az alkalmazások háttérben való tartalomletöltését, illetve egy, a Mailt érintő hibát emelt ki. Arról egyelőre nincs információ, hogy azok számára ez hoz-e megoldást a hálózati problémákra, akiknek az iOS 13.2.2…

Nagyon jo hogy ilyen aktivan javitgatjak a hibakat,de a terero problemat meg mindig nem oldottak meg.Tegnap este frissitettem,visszatettem a sim kartyat.gondoltam ejszakara kiprobalom.Nem sikerult.Reggelre megint eltunt a terero,hivas inditaskor sikertelen hivas.

Milyen hálózaton?

Nem is írták, hogy javítja.

Már többször is lett közölve hogy azt majd a 13.3-ban fogják javítani ami decemberben fog érkezni. Miért nem lehet ezt felfogni?

Mert ahhoz meg kéne érteni azt ami oda van írva… Sajnos sokaknak nem megy.

a cikk elején külön kiemeltük, hogy az Apple semmit nem írt arról, hogy bármit javított volna ezzel kapcsolatban, a frissítés részleteiben sincs szó ilyenről. hiába írod itt le, hogy még mindig nem javították, ha az Apple felé nem jelzed hibaként.

továbbra is ott van viszont lehetőségként, hogy felteszed a 13.3 bétáját.

És azóta se volt hálózat drop!!!

Sziasztok! Nekem már az előzőnél valamiért helyreállt a hálózat eldobás. Vodafone, 8 plus. (4gVoLTE-ki) így használom azóta és semmi probléma. Most félek frissíteni 13.2.3-ra. :thinking:

Helyreált? Ha a VoLTE 4-g be van kapcsolva és úgy is jó, akkor helyreállt!

Vodafone.

Én se merek… pedig a BT és CarPlay el lett rontva: nem működik a felolvasás funkció, ha az apple music el lett indítva, de meg van állítva és egyéb egyidejűségeknél képes olyanokra, hogy a navi megy CarPlay-en a felolvasás pedig vagy nem hallatszik vagy a telefon hangszóróján hallatszik (!)
Egyébként 13.2.2. óta nem volt eldobás, de ki akarok várni 3 hét leteltét, mielőtt pozitív következtetést vonnék le mert korábban már volt olyan, hogy 2 hétig jó volt :slight_smile:

Valahogy ez az iOS 13 mintha kezdene arra terelni vegyek új (nagy kijelzős) készüléket(?). SE-n az alulról felhúzás (vezérlőpult vagy mi a neve) nehézkesen megy (és ugye az újakon kicsit másképp működik), no meg a szöveg nagyító (amikor javítani akarsz) is eltűnt, pedig az régi, hasznos funkció volt. Értem én, hogy ezeken a tepsiken könnyebb szöveget szerkeszteni (pontosabban pozícionálni), de ettől még sok pl. az SE, szóval azokon még mehetne…

@satti77 a nagyító buborék minden egyes modellen eltűnt az iOS 13-mal. ahogyan azt az iOS 13 megjelenéséről szóló cikkünkben is írtuk, tartsd lenyomva a szóközt, és akkor a billentyűzetet mintegy egérpadot tudod használni a kurzor mozgatásához.

a többi probléma kapcsán érdemes lenne elsőként az ebben a cikkünkben leírtakat végigzongorázni:

Ó köszi, sorry ezt nem olvastam még… Viszont mivel SwiftKey-t használok…:-/ - persze ez már más kérdés, gondolom majd update-elik ott is

@satti77 a külső fejlesztők alkalmazásait nekik kell frissíteniük, de a régi nagyító már nem lesz, mert az iOS-oldali dolog volt.

A frissítés óta nekem naponta 2x kell töltenem a telefonomat, mert gyenge használat mellett is pillanatok alatt lemerül. Más is tapasztalt hasonlót?