Megjelent az iOS 13.2 – Deep Fusion az iPhone 11 modelleken és hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/10/28/megjelent-az-ios-13-2-deep-fusion-az-iphone-11-modelleken-es-hibajavitasok/

Majdnem napra pontosan két héttel az iOS 13.1.3 megjelenése után az Apple ma este 6-kor kiadta az iOS 13.2-es frissítést, ami most is több hibát javít. Az Apple több újdonságot és különböző problémát is felsorol a frissítés részleteiben, tehát mindenképpen érdemes frissíteni – viszont nem említi, hogy javította volna a hálózateldobási hibát, mert azt csak a 13.3-ra időzítik a korábban…

Jöhet a dxomark teszt. :laughing:

1 kedvelés

Na valakinél megjavult a hálózat eldobás?

azt majd a 13.3 javítja

Nem új hiba, de nekem továbbra sem működik rendesen a “lezáró hang”. Hol van hol nincs. Nem tudom másnál is jelentkezik-e

Az Apple több újdonságot és különböző problémát is felsorol a frissítés részleteiben, tehát mindenképpen érdemes frissíteni – viszont nem említi, hogy javította volna a hálózateldobási hibát, mert azt csak a 13.3-ra időzítik a korábban általunk megszerzett információk alapján!

Tartják magukat az ütemtervhez, nem lett javítva. Viszont a hálózati beállítások a Voda részéről megváltoztak. Vodafone HU 38-ról 39-re váltott és a modemfirmware is más lett. De nem javult meg sajnos. :confused:

1 kedvelés

Nálam ilyet az iOS 12 csinált, iOS 13-nál hála rendesen megy.

Sziasztok,
Magyarországon van még valaki akinek letéglázta az 13.2 a HomePod-ját?

Nem te vagy az egyetlen:

Itt az Apple support doksija is:

If your HomePod is running iOS 13.2, don’t follow these steps. If you’ve already reset or removed your HomePod from the Home app, contact Apple Support.

redditen is azt írják, hogy ha már frissítettél ne reseteld, mert restart loop lesz belőle és nem lehet tovább frissíteni, ha esetleg jönne javítás

Igen, tudom, hogy a világban sokan vagyunk. Sajnos én azonnal frissítettem és reseteltem is. Nem olyan könnyű ezt nálunk Magyarországon megoldani. Ezért lettem volna kíváncsi, hogy itthon mások jártak-e így, és hogyan tudták megoldani a cserét?

@Csucsukoma: mivel itthon az Apple nem forgalmazza a HomePodot, olyan országba kell elvinned, ahol forgalmazzák. nem igazán van rá más megoldás, de hívd fel az Apple Supportot.

Beszéltünk itt a múltkor arról, hogy hosszadalmasabb lett az appok törlése az új 3Dtouch kezelés miatt!
Na… mostmár külön van app törlés opció. Tehát már nem kell rendezgetni meg a kis x-et az ikonok sarkában tapizni!:ok_hand:

uj emojik!
yes!
:mechanical_arm::woman:t2:‍:manual_wheelchair::adult:t2:‍:manual_wheelchair::woman:t3:‍:motorized_wheelchair::adult:t3:‍:probing_cane::guide_dog::otter::badger::sloth::beverage_box::diving_mask::banjo::probing_cane::motorized_wheelchair::kick_scooter::manual_wheelchair::brick::adhesive_bandage::hole::microscope::basket::teddy_bear::confetti_ball::wind_chime::white_heart:

Sziasztok népek!
Van valakinek tapasztalata az aksiidővel kapcsolatban? Vissza állt a normál állapotba, vagy nagyon gyorsan merül még mindig a készülék? Mert már egyszer frissítettem IOS 13-ra ,de elképesztően gyorsan merült alatta a telefon. vissza is tettem a régi IOS 12.4.1-t és azóta visszaállt a régi rend.
( Iphone SE )

Sziasztok!

Személyes tapasztalatom szerint 13.2-vel a telefonom (iPhone 8, Telenor) 3-4 óránként konstans eldobja a hálózatot, ami eddig hetente 1-2 alkalommal történt meg…
Esetleg van valakinek hasonló tapasztalata vagy ez csak nálam jelentkezik ilyen drasztikusan?

Megúsztam a HomePod bricket, ketto darabnal mar hulyet rantottam volna, ha tonkremegy. Pedig probaltam frissiteni, de addigra az Apple visszarantotta az update-et hal’ Istennek :flushed: Londonban vettem oket, ezek szerint csak ott tudnam hiba eseten gariztatni? Azer’ ez igy para…

Szerintem Munichben is. Illetve minden olyan helyen, ahol forgalmazzak. Sajna, a legkozelebbi, azaz az osztrak store kiesik.

2 kedvelés

iOS 13.2
2 db. iPhone X Telekom és egy iPhone 11 Telekom.
NINCS érzékelhető probléma, sem a hálózat, sem az energia használat környékén.

Persze ettől még másnak lehet, de mivel többnyire a hibákat jelzik, úgy tűnhet, hogy a frissítés veszélyes lehet. Pedig érdemes a legújabb iOS-t használni, szinte biztos, hogy nem lesz gondod vele.