Megjelent az iOS 13.3 – fejlesztések és hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/12/10/megjelent-az-ios-13-3-fejlesztesek-es-hibajavitasok/

Az Apple este 7-kor kiadta az iOS 13.3-at, ami fejlesztéseket tartalmaz, illetve több hibát is javít. Arról egyelőre nincs információ, hogy azok számára ez hoz-e megoldást a hálózati problémákra, akiknek az iOS 13.2.3 nem oldotta meg azt, mindenesetre ilyesmit nem említ a frissítés részleteiben az Apple. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide,…

3GS-en milyen lett a night mode?

Ez most remélem javítani fogja a hálozati problémát végre.

@totopad igen.

És végre Telekom Wi-Fi hívás is megy

Szerintem ezzel nem lesz már baj. Az első beta óta használom, és egyszer sem tapasztaltam a korábbi rendszeres hálózat eldobást.

Azt hol lehet beállítani?

Telekomnál aktiváltatni kell

1 kedvelés

Hát nekem nem oldotta meg.
Folyton nincs szolgáltatást ír és a mobilnetet jelenleg egy másodpercre se találja meg. Még akkor sem mikor talál hálózatot.
Jelenleg hulladék az egész.

akkor azt még be kell kapcsoltatnom…

Ez valoszinuleg nem AZ a halozatos problema lesz.

Off: Felhívtam az ügyfélszolgálatot, de egy kedves hölgy azt mondta, hogy csak olyan területen lehet kérni a wi-fi hang hívást ahol nem elérhető a mobilszolgáltatás :slight_smile: szerintem fogalma sincs mi ez.
Van valami varázs szó ami alapján bekapcsolják vagy menüpont? :slight_smile:

Úgynézem megjött a hivatalos Vodafone VoLTE support is nem kell aktiváltatni se már ügyfélszolgálaton keresztül és eltűnt a 2G-s hálózat kiválasztásának lehetősége. , VoWifi egyenlőre nem elérhető náluk de tudtommal már a folyamatban van annak a kiépítése is .

Nem tudom mi lehet a varázsszó, talán a nem túl okos ügyintéző :wink:

Újra hívtam, másik vette fel és megcsinálta. Köszi. :slight_smile:

3 kedvelés

A VoWifi jó hír lenne nekem. Jó lenne tudni hányat kell még aludni addig. Van esetleg vmi infód, hogy ez heteket vagy inkább hónapokat jelenthet?

Az hogy lehet hogy az X-em hozza a frissitest es az XS-em 13.2.3-ra azt irja hogy naprakesz?!

ÚÚ köszi a tippet én is megoldom :slight_smile:

Be kell lepni a Beállítások / Infó alá, ahol feldobta a szolgáltatói beállítások frissítését, majd ezután megjelent a Wi-Fi kapcsoló a Beállítások / Mobilhálózat alatt. Lesz róla cikk holnap.

3 kedvelés

Feleségem friss Telekom kártyáján ugyanez: Beállítások - Infó és már meg is jelent a menüpont. Be is kapcsoltam neki mert így akkor a dual SIM esetén így már nem feltétlen lesz elérhetetlen. :slight_smile:

Vodafone VoLTE-hez a saját. cégesemen ugyanezt meg kellett tennem, és tök patent működik. :slight_smile: