Megjelent az iOS 13.3 – fejlesztések és hibajavítások

Az akku állapota 100%-os! De még is kevesebbet bír ez tény! Nem használok mást vagy többet mint ahogy szoktam! Ez is tény! Akkor gondolom úgy van az ios megírva hogy kevesebbet bírjon a teló és menjek lecserélni! ?Másra nem nagyon tudok következtetni…

A zuhanómerülést valószínüleg az Index app okozza. 5-10 perc olvasgatás 30-40% akksiba kerül.

Ezt az appstore véleményekből is kiderül.

Nem használod az Index app-ot véletlenül? Csak mert az most extra módom tudja leszívni az akksit! Az app kommentjei egyértelműen visszaigazolják ezt.

ezek alapján akkor az az app, amivel megnézted, nem írhat pontos információt.

Nincs letöltve az Index app.

és a Facebook app le van töltve? csak mert ugye:

Nincs Facebook se. Az akksi használat 35% Siri használatot mutatott. Azt most kikapcsoltattam, de nehéz facetimeon keresztül rendesen megnézni😀 De pár óra alatt szinte nullára merül. Más nem, januárban jön ki hozzánk akkor megnézetem, addig meg hátha magához tér a teló.

Emberek! Olyan appokat használok amiket eddig is használtam! Csak az oprendszer változott! Nem telepítettem fel semmit és nem kapcsoltam be semit! Na tehát logikusan következik hogy az oprendszer nem működik úgy ahogy kell! Szerintem ennyi az egész!

@83miki83 szerintem akkor valamit indexelhet a kereső, mert a Siri alatt van a keresés is. tehát nem maga a Siri kérdezgetése lesz.

@robs666 és az összes appot is frissítetted a legújabb verziójára? minden apphoz érkezett frissítés az elmúlt X hétben, tehát az iOS 13 megjelenése óta? mert amihez nem, az könnyen okozhat problémát – és nem azért, mert az iOS frissült, hanem mert a fejlesztője nem optimalizálta az új verzióhoz a béta hónapjai alatt.

Az összes app a legfrissebb. Most az új adatok begyűjtését átállítottam kézire…meglátjuk.

@robs666 azzal csak a push-t kapcsoltad ki. de mit ír a Beállítások, Akkumulátor alatt, mi használta el az akkumulátort?

ha logikusan végiggondolod, ennek semmi értelme nem lenne, hiszen az elégedetlen vásárló könnyen válthat más gyártó készülékére, ami meg ugye nem érdeke az Apple-nek…

A legtöbbet a facebook, de eddig is az ment a legtöbbet. Úgy használom most is a telót mint eddig, csak hamarabb merül. Amúgy köszönöm a hozzászólásokat! :slight_smile:

@robs666 a Facebook minden esetben problémás, mert folyamatosan trükköznek. lásd a fentebb linkelt Gyakori kérdések: akkuproblémák megoldása 8 lépésben cikket. ez azóta sem változott.

Csak tényleg az volt a furcsa, hogy mikor először frissítettem ios13-ra akkor is észrevettem, hogy az akku gyorsabban merül és vissza is tettem a régi oprendszert és megjavult. Aztán később cseréltem aksit (gyárira) és még jobb lett az üzemidő. Majd nemrég újra feltettem az új ios13-at és újra jelentkeztek az akku üzemidő problémák. Na ennyit tapasztaltam.

Eddig a 13 beta-k voltak fent és és azokkal jó volt, most a 13.3-nál nekem is jobban kezdett merülni, pedig nem hinném hogy az apple rámegy az 1 éves telók cseréjére is, mert Xs-em van. Sztem nekem a VoLTE és a VoWIFI bekapcsolása ami eheti az előzőekhez képest az akkut, v vmit tényleg elcsesztek a 13.3-ban és az új 13.3.1 beta-ban is, mivel tegnap óta azzal merül gyorsabban mint az elődeivel.

Apple support oldalon böngésztem egy kicsit és tényleg 6S és SE a két “problémás” teló, de már az első ios13 óta. Ott ezt írják és sokaknak segített, de nem mindenkinek. Optimalizált töltés ki, hard reset, kétszer egymás után fullra tölteni a telót de rajta hagyni még plusszba 1-2 órát majd teljesen lemeríteni még kikapcsol. Vagy teljesen újra rakni a telót nem mentésből hanem új telefonként. Sokan amúgy azt is írják mintha csak az akksi kijelzése nem lenne rendben mert utána alacsony töltöttségnél megáll a merülés és pár százalékos töltöttségnél viszont még órákig el van. Egy próbát megér.

Ezzel a frissítéssel megszűnt a hálózati problémám. Korábban csak 3G-vel tudtam használni az iPhoneomat.

Sziasztok!
Próbáltátok a diktálást (kis mikrofon a szóköz mellett) más nyelveken? Most úgy tűnik hogy mindent magyarul (default) akar felismerni, függetlenül a földgömbbel átváltott nyelvtől. Ez korábban hibátlanul működött! :rage::rage::rage::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth:
iOS 13.3, 6s
Szedjem le és rakjam újra a nyelveket?

Leszedtem, újra raktam, most jónak tűnik :+1:
:face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth:

Hozzám került végre a 6s. Tényleg érdekes az akksi, újra raktam új telefonként, aztán próbáltam lemeríteni, elöször látszik, hogy felugrott az akku szint, ott csak újrainditottam aztán kétszer esett 10%-ot a töltöttségből végül 1%-on még fél órát ment a Facetime, most feltöltöttem teljesen, de az akksi állapot kijelző azt mutatja, hogy totál üres az akku. Most megpróbálom ezt a kalibrálást. Aztán megírom, hogy segitett-e. Ja és az akksi 92%-os.