Megjelent az iOS 13.3 – fejlesztések és hibajavítások

Leszedtem, újra raktam, most jónak tűnik :+1:
:face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth:

Hozzám került végre a 6s. Tényleg érdekes az akksi, újra raktam új telefonként, aztán próbáltam lemeríteni, elöször látszik, hogy felugrott az akku szint, ott csak újrainditottam aztán kétszer esett 10%-ot a töltöttségből végül 1%-on még fél órát ment a Facetime, most feltöltöttem teljesen, de az akksi állapot kijelző azt mutatja, hogy totál üres az akku. Most megpróbálom ezt a kalibrálást. Aztán megírom, hogy segitett-e. Ja és az akksi 92%-os.

Idén tavasszal elérhető lesz a Vodafone-nál az esim

Köszi az infót, ez szuper volna, mert akkor nem kell csak e miatt szolgáltatót váltanom.
Ugyanakkor az eddigi évek óta tartó Vodafonos lebegtetés miatt, hiszem ha látom :slight_smile:

Azt nem írta, hogy melyik országban. :crazy_face:

meglátjuk idén milyen hosszú tavaszunk lesz :wink:

Na igen erre nem gondoltam. :grinning:

Az esim támogatással egyszerre fog indulni az Apple watch támogatás is?
Azért kérdem, mert engem az esim az óra miatt érdekel jelenleg.

Az a T-nél is kb egy fényévvel később lett, mert addigra állt össze a rendszerük minőségben az Apple számára is elfogadható minőségre. (amennyiben jók az információim, miért is késett sokat az A-watch LTE, mikor a samuk már régen mentek)

nem jók az információid. az Apple a saját ütemtervét követi, és követte ebben az esetben is. (egyébként még a T-sek is a mi cikkünkből értesültek arról, amikor az Apple felrakta őket is a weboldalára mint támogatott szolgáltatót.)

Lehet igazad van. Én abból is gondoltam, hogy végig követtem a haver galaxy watch-os szenvedését a T-nél és amikor már egy ideje elég jól működött végre akkor kezdtek szállingózni a hírek az A-watch LTE bevezetéséről.

hiába gondoltad, nem így van. az Apple a saját ütemtervét követi.

Ez elég rémisztően hangzik. Tartok tőle, hogy ez lehamarabb idén ősz amikor bejelentik a következő Apple watch-ot.

Én mindenhol 2021. második félévvel találkoztam.

Lehet, hogy elgondolkozom a szolgáltató váltáson…
Kedves Vodafone Mo. tessék csípkedni magatokat.
A mihez tartás végett a Romániában már megy az esim a Vodafone hálózatán.

Igen így volt ez a T esetében is, hogy a DT-nál már volt évek óta majd lett nálunk is ha jól tudom és utána lőn kb 1.5-2 évvel az Awatch-LTE is. Szóval türelem. Én T-s vagyok sok éve és látom időnként a vodásokat szívni olyan dolgokkal amiken mi évek óta túl vagyunk.

attól, hogy nevében ugyanaz a cég, vagy hogy az anyavállalatnál már van, még nem lesz rögtön a leányvállalatnál. ahogy már írtam, az Apple ütemterve a mérvadó, nem pedig az, hogy technikailag már tudná kezelni az adott szolgáltató.

Oké, de nem csak az Apple számára nincsen esim a magyar vodánál, hanem senkinek :frowning: