Leszedtem, újra raktam, most jónak tűnik
Hozzám került végre a 6s. Tényleg érdekes az akksi, újra raktam új telefonként, aztán próbáltam lemeríteni, elöször látszik, hogy felugrott az akku szint, ott csak újrainditottam aztán kétszer esett 10%-ot a töltöttségből végül 1%-on még fél órát ment a Facetime, most feltöltöttem teljesen, de az akksi állapot kijelző azt mutatja, hogy totál üres az akku. Most megpróbálom ezt a kalibrálást. Aztán megírom, hogy segitett-e. Ja és az akksi 92%-os.
Idén tavasszal elérhető lesz a Vodafone-nál az esim
Köszi az infót, ez szuper volna, mert akkor nem kell csak e miatt szolgáltatót váltanom.
Ugyanakkor az eddigi évek óta tartó Vodafonos lebegtetés miatt, hiszem ha látom
Azt nem írta, hogy melyik országban.
meglátjuk idén milyen hosszú tavaszunk lesz
Na igen erre nem gondoltam.
Az esim támogatással egyszerre fog indulni az Apple watch támogatás is?
Azért kérdem, mert engem az esim az óra miatt érdekel jelenleg.
Az a T-nél is kb egy fényévvel később lett, mert addigra állt össze a rendszerük minőségben az Apple számára is elfogadható minőségre. (amennyiben jók az információim, miért is késett sokat az A-watch LTE, mikor a samuk már régen mentek)
nem jók az információid. az Apple a saját ütemtervét követi, és követte ebben az esetben is. (egyébként még a T-sek is a mi cikkünkből értesültek arról, amikor az Apple felrakta őket is a weboldalára mint támogatott szolgáltatót.)
Lehet igazad van. Én abból is gondoltam, hogy végig követtem a haver galaxy watch-os szenvedését a T-nél és amikor már egy ideje elég jól működött végre akkor kezdtek szállingózni a hírek az A-watch LTE bevezetéséről.
hiába gondoltad, nem így van. az Apple a saját ütemtervét követi.
Ez elég rémisztően hangzik. Tartok tőle, hogy ez lehamarabb idén ősz amikor bejelentik a következő Apple watch-ot.
Én mindenhol 2021. második félévvel találkoztam.
Lehet, hogy elgondolkozom a szolgáltató váltáson…
Kedves Vodafone Mo. tessék csípkedni magatokat.
A mihez tartás végett a Romániában már megy az esim a Vodafone hálózatán.
Igen így volt ez a T esetében is, hogy a DT-nál már volt évek óta majd lett nálunk is ha jól tudom és utána lőn kb 1.5-2 évvel az Awatch-LTE is. Szóval türelem. Én T-s vagyok sok éve és látom időnként a vodásokat szívni olyan dolgokkal amiken mi évek óta túl vagyunk.
attól, hogy nevében ugyanaz a cég, vagy hogy az anyavállalatnál már van, még nem lesz rögtön a leányvállalatnál. ahogy már írtam, az Apple ütemterve a mérvadó, nem pedig az, hogy technikailag már tudná kezelni az adott szolgáltató.
Oké, de nem csak az Apple számára nincsen esim a magyar vodánál, hanem senkinek