Megjelent az iOS 14.2.1 az iPhone 12 modellekre

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/11/19/megjelent-az-ios-14-2-1-az-iphone-12-modellekre/

Az Apple pár perce kiadta az iOS 14.2.1-t az iPhone 12 modellekre, amely elsősorban három hibát javít. Ugyan már talán elenyésző az MMS-t használók száma, de a frissítés egy ezzel kapcsolatos problémát is orvosol, valamint kijavít egy hangminőségi problémát a Made for iPhone hallókészülékeknél, és megoldja azt is, amikor a zárolási képernyő nem reagált az…

Üdv emberek :slight_smile:
Sokak, főként fiatalok számára, bizonyára nagy okosság ez a félképernyős zenei értesítés a zár képernyőn, emelésre vagy koppintásra. Viszont én az AirPods-nak, többnyire csak az egyik felét használom, mint egyszerű headset.
Mármost ebben a formában, teljesen felesleges és az őrületbe kerget ez a fél képernyőt eltakaró “nincs lejátszás” értesítés.
Nem tudok rájönni, hogyan kapcsolható ez ki? Hetek óta nem tudok rájönni :frowning: A sima értesítéseknél erre nincs lehetőség.
Van valaki, nálam okosabb, egy jó tippel?

Ha letörlöd a Zene alkalmazást mi történik? :slight_smile: Az sem teljesen világos, hogy neked ez miért ugrik fel, ha simán az AirPods-ot csatlakoztatod nem kéne, de ebben azért nem vagyok biztos.

Nekem a vezetékes füles bedugásakor ugrik fel ez. Elég idegesítő… :smiley:

A Zene alkalmazást nem igazán törölném, tekintve, hogy vannak azért zenék is a telefonon. De szerintem nem is segítene, mert ez inkább AirPlay widget, olyan mint a Vezérlőközpontban. Onnan sem lehet kivenni, de ott jó helyen is van.
Mindenesetre az reményteli, ha nálad nincs, mert akkor valahogy eltüntethető. :+1: