Megjelent az iOS 14.4 – apróbb fejlesztések és hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 14.4 – apróbb fejlesztések és hibajavítások - Szifon.com

Az Apple pár perce kiadta az iOS 14.4-et, ami pár újdonságot és természetesen több hiba javítását is tartalmazza. Az újdonságok közül az Apple elsősorban azokat emelte ki, hogy a Kamera már kisebb méretű QR-kódokat is képes felismerni, és hogy már lehetőség van a Bluetooth-eszköztípus besorolására a Beállításokban a fejhallgatók hangértesítésekhez történő helyes azonosításához, ami például…

Lehet hogy kicsit “OFF” de nem találtam jobb helyet ahol feltehetném hogy segítsen légyszi valaki …Iphone 12 Pro a készülék és ha nincs Wi-Fi akkor csak 3G-n működik ,hiába állítom a “Mobilhálózat”-nál a “Mobiladat-lehetőségek”…“Hang és adat” résznél a 4G-t !
Székesfehérvári vagyok eddig az Ihone 11 pro-nál autómatikusan 4G volt ,semmit nem kellett átállítanom !
Lehet hogy ez a 14.4-es frissítés segít rajta ?
Köszönöm

érdemes lenne elsőként az ebben a cikkünkben leírtakat végigzongorázni:

És kijavít három kritikus biztonsági hibát (egyet a kernelben és kettőt a WebKit motorban), amik lehetővé teszik jogosulatlan kód futtatását. Mindhárom sebezhetőség ismert volt, és kísérleteket is tettek a kihasználásukra, ezért érdemes mihamarabb frissíteni.
https://support.apple.com/en-us/HT212146

1 kedvelés

Az a kérdésem hogy amikor egy Airpods kapcsolódva van, miért vált át autós kihangosítóra annak ellenére hogy a hívás indítás közben én az Airpodsot választottam ki?

Na erre én is kiváncsi vagyok, valami bug lehet, nálam ugyan ez a helyzet, 12 Pro Max, AirPods Pro. 14.3-nál még tökéletes volt.

Nekem nem a 14.4-nél jött elő, mindig is így működött, csak érthetetlen miért…
Feljön a kis ablak ha indítunk hívást, direkt kiválasztok egy kimenetet, erre visszaáll.

Köszi! :slight_smile:

Úgy látszik iOS 14.4-el működik végre a mophie 3in1-el is a töltés MagSafe tokkal. Végre valahára :smiley:

1 kedvelés