Megjelent az iOS 14.6 – Podcast-előfizetések, e-mail cím az Elveszett módhoz, hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 14.6 – Podcast-előfizetések, e-mail cím az Elveszett módhoz, hibajavítások - Szifon.com

Az Apple kiadta az iOS 14.6-ot, ami támogatja a Podcast-csatornákra és műsorokra való előfizetéseket, illetve hibajavításokat is tartalmaz, amelyek közül az Apple öt darabot külön ki is emelt. Ezen túl az AirTagek és a Lokátorral használható, más kiegészítők esetén már e-mail címet is megadhatunk kapcsolati opcióként az elveszett mód esetén, akik pedig a Hangvezérlést használják,…

Iphone 7, + gyári smart battery case a frissítés óta hol tölti a telót hol nem.A smart battery még garis. Ki- bekapcs, újraindítás többször megvolt.

másik iPhone 7-et tölt a tok, vagy azt sem? mert ha másikat sem, akkor az leginkább a tok hibája lesz.

Nincs az ismerőseim körébe senkinek sajnos.

Se 8? SE?

8-as van

A sima 8 es a 2020-as SE tokeletesen illeszkedik bele, de egy proba erejere akar egy 6s is beleprobalhato.

Köszönöm szépen, holnap megpróbálom.

Sziasztok. A 8-ast tölti. Ma reggel mikor levettem töltőröl, megint a telefon akkumlátora kezdett először merülni. A telefonon mindig rajt van a tok, sosem veszem le. Reggel a telefont kivettem a tokból, majd visszaraktam, azóta jó. Lehet nem érintkezik valami?

Azt még nem montam hogy a telefonba is cseréltek akkumlátort tavaly. Gyári aksit raktak bele, 2020.08.18.-án. Az aksi kapacitás még 95%- os.

gyári akkumulátort kizárólag hivatalos szervizpartner tud beletenni, amelyek hazánkban az Almárium Pro, Care Center, iCentre és iSTYLE. bárhol másutt nem tudnak eredeti akkut beletenni, mert az Apple senki harmadik félnek nem ad ki alkatrészt.

Tehat, az iPhone 8-val jol mukodik? A 7-esben hol csereltetted az akkut? Ha a csere nem egy hivatalos szervizben tortent, akkor nem eredeti akkumulatort kaptal.

Igen a 8-ast töltötte. Győri Almárium pro.A tokok az Istyle-ba vettem.

és a tok nélkül egyébként tölt rendesen az iPhone 7-ed? de ha most levétel és visszarakás után jó, akkor valami érintkezési hiba lehetett. fújkáld ki az iPhone Lightning-aljzatát, hogy véletlenül se legyen benne semmi szösz.

Nekem az X-em csinált anno ilyeneket egy-egy frissítés után. A telefon hamarabb merült mint a tok, össze-vissza működött, de aztán 1-2 hét után helyreállt mindig.

Oké köszönöm kiporszivózom.

Sajnos nem jártam sikerrel. A telefont tok nélkül gond nélkül lehet tölteni. Külön a tokot is, De ha együtt töltöm , töltőről levéve mindig a telefon kezd merülni elsőnek.Tok le- fel utána jó.Feladtam nem kínlódok vele.

Megoldódott a probléma, garanciába kicserélik a tokot.

ebben az esetben akkor ez hardveres gond volt, ami történetesen épp a frissítéssel egyidőben jött elő. szerencse, hogy garanciában kicserélték.

Igen. Köszönöm mindenkinek a segítséget.