Megjelent az iOS 14.7.1 – az Apple javította a Touch ID-s iPhone-ok Apple Watch feloldási hibáját

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 14.7.1 – az Apple javította a Touch ID-s iPhone-ok Apple Watch feloldási hibáját - Szifon.com

Egy héttel az iOS 14.7 után az Apple kiadta az iOS 14.7.1-et, ami elsősorban azt a hibát javítja, amely miatt a Touch ID-val rendelkező iPhone-modellek nem képesek feloldani egy párosított Apple Watch zárolását a Feloldás iPhone-nal funkcióval. Ezen túl a frissítés fontos biztonsági frissítéseket is tartalmaz, de arról most sincs információ, hogy ez a frissítés…

Rég volt már frissítés után frissítés.

Van egy kis typo rogton az elejen. 14.7.1.1

köszi, bár ezt nem is értem, hogy sikerült.

1 kedvelés

ilyenkor mi van? :smiley:

“bugzási hóbort”, ami vagy az adott app hibája, vagy az iOS “bugzott” egyet.

1 kedvelés

Apps… :smiley:

Azt szeretném kérdezni hogy az i12-s telómat miért nem tudom itunes-szal kezdetektől frissíteni? A szervizben is csak ugy sikerűlt hogy törolve lett a teló!

mármint miért nem tudod? mi a hibaüzenet? engedélyezted az iPhone-on, hogy a számítógép hozzáférhessen?

A szoftver kibontása után 4000-s hibaüzenetet ir ki! Természetesen engedélyeztem! Még vagy háromszor próbáltam! Tárhelyem bőven van! A legfrissebb Itunes verzió a laptopon!

és honnan telepítetted az iTunes-t? az Apple oldaláról letöltve, vagy a Microsoft Store-ból? ha a Microsoft Store-ból, akkor uninstalláld az összes Apple szoftvert, indítsd újra a gépet, majd töltsd le a telepítőt az Apple-től, telepítsd fel, ismét indítsd újra, majd ezután csatlakoztasd csak a készüléket, és próbáld meg újra.

64 bites Windows-ra innen tudod letölteni:
https://www.apple.com/itunes/download/win64

Köszönöm!