Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 14.7.1 – az Apple javította a Touch ID-s iPhone-ok Apple Watch feloldási hibáját - Szifon.com
Egy héttel az iOS 14.7 után az Apple kiadta az iOS 14.7.1-et, ami elsősorban azt a hibát javítja, amely miatt a Touch ID-val rendelkező iPhone-modellek nem képesek feloldani egy párosított Apple Watch zárolását a Feloldás iPhone-nal funkcióval. Ezen túl a frissítés fontos biztonsági frissítéseket is tartalmaz, de arról most sincs információ, hogy ez a frissítés…
Rég volt már frissítés után frissítés.
Van egy kis typo rogton az elejen. 14.7.1.1
köszi, bár ezt nem is értem, hogy sikerült.
“bugzási hóbort”, ami vagy az adott app hibája, vagy az iOS “bugzott” egyet.
Apps…
Azt szeretném kérdezni hogy az i12-s telómat miért nem tudom itunes-szal kezdetektől frissíteni? A szervizben is csak ugy sikerűlt hogy törolve lett a teló!
mármint miért nem tudod? mi a hibaüzenet? engedélyezted az iPhone-on, hogy a számítógép hozzáférhessen?
A szoftver kibontása után 4000-s hibaüzenetet ir ki! Természetesen engedélyeztem! Még vagy háromszor próbáltam! Tárhelyem bőven van! A legfrissebb Itunes verzió a laptopon!
és honnan telepítetted az iTunes-t? az Apple oldaláról letöltve, vagy a Microsoft Store-ból? ha a Microsoft Store-ból, akkor uninstalláld az összes Apple szoftvert, indítsd újra a gépet, majd töltsd le a telepítőt az Apple-től, telepítsd fel, ismét indítsd újra, majd ezután csatlakoztasd csak a készüléket, és próbáld meg újra.
64 bites Windows-ra innen tudod letölteni:
https://www.apple.com/itunes/download/win64
Köszönöm!