Megjelent az iOS 15.0.2 – Üzenetek, MagSafe, AirTag és CarPlay hibák javítása

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 15.0.2 – Üzenetek, MagSafe, AirTag és CarPlay hibák javítása - Szifon.com

Kicsivel több mint egy héttel az iOS 15.0.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 15.0.2-t, ami több hibát is javít. Ezek közül az Apple azokat emelte ki, amikor az Üzenetekből a Fotókba mentett fotók is törlődnek, ha az adott beszélgetést vagy üzenetet letöröljük; amikor a MagSafe bőrtok nem csatlakozik a Lokátorhoz; amikor az AirTag nem…

Hát nekem a magsafe tok illetve Wallet továbbra sem jó a lokatorban! :confused:

Én kiváncsi leszek hogy a CarPlay javítja e a visszhang problémát mert 15 óta ha megy a CarPlay és beszélgetünk a kocsiba visszhangzik az autó. nagyon durva…

Az iOS 15 óta vacakol a két hónapos iPhone 13 Próm. A 15.0.1 nem javított a helyzeten, ahogy ez a frissítés sem. DFU-mód, gépről újratelepített 15.0.2, és láss csodát, már majdnem olyan, mint azelőtt! Működnek az animációk, az értesítések, nem lépnek ki az alkalmazások - tehát, nincs sok vívmány, mindössze annyi, hogy működik a telefonom. Pazar! Ami még mindig kehes: néha “gondolkodik” a telefon, mielőtt reagálna a parancsra (pl. görgetés). Az iPhone-omnak a világon semmi baja nem volt még iOS 14 alatt!
Ha jól emlékszem, az iOS 12 volt az a kiadás, amelyet teljesen előlről írtak, mert már olyan vacak volt a core. Azt hiszem, hogy lassan itt az idő… Elvettek 2-3 órát az életemből, mert a visszaállítás mentésből ugyanolyan vacaknak bizonyult, így minden alkalmazást egyesével kellett újra telepítenem…
Az Apple nem gyárt annyi hardvert, hogy ne lenne képes normális operációs rendszert írni, de a valódi feladatuk helyett inkább a (kétes értékű) társadalmi szerepvállalásukkal vannak elfoglalva. Én egy ilyen cégtől baromira nem ezt várom, hanem elsőre működő frissítéseket, normális szervízt, korrekt adatkezelést, etc.
(Appendix: a “vacak” szó a fenti bejegyzésben csak eufémizmus, más, szalonképtelenebb kifejezések voltak közben a fejemben.)

Az addig ok hogy két hónapos a 13 pro-d mert ugye akkor volt a bemutatója mikor elvileg vetted, de hogyan lehetett rajta jó az IOS14 mikor IOS15 amivel kijött, vagy a kiadás előttieket még IOS14-el adták ki? :thinking:

2 kedvelés

Safariban elindítok egy HTML lejátszási listát, amit iOS 14 alatt végigjátszott a háttérben lezárt képernyővel, iOS 15 alatt pedig az első szám után megáll.

Miért nem működik a háttérben történő zenelejátszás? Beállítás kérdése vagy bug?

Ez ilyen Vissza a jövőbe szitu, csak nem Delorean-nal, hanem 13 Pro-val.
Csak nem értem, hogy itt, hogy éri el a 88 MPH-ás sebességet…

Autós kihangosítón keresztül. :crazy_face:

Mert iPhone 12 Pro, csak elütöttem. Bocs.

…vagy sima elütés, de a lényegen nem változtat. :slight_smile: