Megjelent az iOS 15.1.1 – megszakadó hívások javítása az iPhone 12 és iPhone 13 Pro modelleken

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 15.1.1 – megszakadó hívások javítása az iPhone 12 és iPhone 13 Pro modelleken - Szifon.com

Alig több mint három héttel az iOS 15.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 15.1.1-et, ami elsősorban az iPhone 12 és iPhone 13 modelleken javítja a megszakadó hívások hibáját, és így csak ezekre a modellekre érhető el, korábbiakra nem. Az Apple ennél többet nem ír a frissítés részleteiben, de például biztonsági sebezhetőségeket eleve nem is…

Tényleg csak nálam jelentkezik az a hiba, hogy Safari rosszul áll át dark módra/vagy fordítva? Ez már sosem lesz javítva?

de ugye vettél fel róla hibajegyet?

Ha ez megnyugtat, nem csak Nálad jelentkezik:

Nekem 11 Pro-val is állandó a hívás megszakítása illetve sokan jelzik, hogy a telefonom nem elérhető.

hálózati beállítások törlése volt már? SIM-kártyát mikor cseréltettél? melyik szolgáltató?

Még nem töröltem, mert akkor elveszik az összes wifi jelszavam… Az megoldja szerinted?
SIM-et 2 éve kaptam talán, egy fizikai egy eSIM van a telefonban, mindkettő T

ha be van kapcsolva az iCloud Kulcskarika, akkor a jelszavak nem vesznek el, csak manuálisan újból ki kell majd választani az adott hálózatot.

ez sajnos szerintem a normál és esim probléma nálunk folyton megszakad a hívás 11 pro-n is és a 13 pro-n amibe vn két kártya. a 13-ba csak telekom van a 11-be meg telekom esim és telenor normal. Ha szakadás után nem várunk egy pár percet hanem egyből visszahívjuk a másikat nem hallanak minket és pár másodperc múlva megszakad a hívás. Vicc az egész és addig amíg itt vagyunk a balkánon jelenthetünk bármit baromira nem történik semmi túl kicsik vagyunk hozzá szerintem.

szerintem ha az agyára mégy az Apple Supportnak, hogy mondjuk naponta felhívod őket, meg a szolgáltatót is, azzal többet lehet elérni, mint ha nem tennél semmit.

Persze, pár hete.

én megtettem, futtattak egy távoli analitikát a telefonomon, majd kérték, hogy vegyem ki- és be a fizikai SIM-et, majd nézzem meg megy-e. ha nem, akkor vegyem fel a kapcsolatot a szolgáltatóval…

és megvolt már a hálózati beállítások visszaállítása is? a SIM-kártyát kicseréltetted már?

Most hogy szeretném szervizbe vinni a 12-es modellem és vettem ideiglenesen egy Xs-t, kiderült hogy a 15.1.1 biztonsági mentés, vagy közvetlen átköltözés nem kompatibilis az Xs-en futó legfrissebb 15.1 verzióval, parádés :smiley: